Ηλεία: Πλήθος πορνογραφικού υλικού με ανήλικους στα κινητά του 54χρονου που συνελήφθη

Ηλεία: Πλήθος πορνογραφικού υλικού με ανήλικους στα κινητά του 54χρονου που συνελήφθη
Σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου Getty Images/iStockphoto

Συλλογές από πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά βρέθηκαν στα δύο κινητά του 54χρονου, που συνελήφθη για βιασμό ανήλικης, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκων.

Στο λιμάνι της Κυλλήνης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 54χρονος ναυτικός και πατέρας ενός παιδιού, που κατηγορείται για την αρπαγή, τον βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων σε βάρος μίας 15χρονης μαθήτριας που είχε γνωρίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «SNAPCHAT».

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο μεταξύ άλλων βρέθηκαν 11 φωτογραφίες της ανήλικης που ήταν γυμνή και ημίγυμνη και αποτελούν προϊόν πορνογραφίας ανηλίκων που όπως προέκυψε είχε αποσπάσει κατά την διάρκεια των διαδικτυακών τους επαφών.

Στο δεύτερο κινητό του, που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε ολόκληρη συλλογή από φωτογραφίες με γυμνά ανήλικα αγόρια και κορίτσια που επίσης αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων και πιθανόν προέρχονται από παράνομες ιστοσελίδες παιδικής πορνογραφίας που «επισκεπτόταν» ο δράστης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Αρχικά, ο κατηγορούμενος από τις 7 Νοεμβρίου 2022 έκανε αίτημα φιλίας στην 15χρονη στο «SNAPCHAT» και εν συνεχεία αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της μέσω διαρκούς διαδικτυακής επαφής μαζί της, άρχισε να της στέλνει μηνύματα κατευθύνοντας τις μεταξύ τους συζητήσεις σε σεξουαλικό περιεχόμενο και τον Ιανουάριο του 2023, της πρότεινε να συναντηθούν από κοντά στην Αθήνα.

Το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής 3 Μαρτίου, μόλις η 15χρονη είχε τελειώσει το σχολείο της στην περιοχή του Κολωνού, συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο, ο οποίος την εξανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα στα Σεπόλια που είχε μισθώσει μέσω «AIRBNB», όπου την βίασε.

Το θύμα αμύνθηκε και κατάφερε να τον απωθήσει, κλωτσώντας τον, πριν ολοκληρώσει την πράξη του και να τραπεί σε φυγή. Παράλληλα η ανήλικη αντιλήφθηκε πως ο δράστης είχε τοποθετήσει στην τσάντα της μία προπληρωμένη στο όνομά του τραπεζική κάρτα με 400 ευρώ, χωρίς εκείνη όπως κατέθεσε, να το γνωρίζει, αυτό ωστόσο αποτελεί ένα σκέλος της έρευνας που τελεί ακόμη υπό διερεύνηση.

Η ίδια ανέφερε στην κατάθεσή της πως ακόμη δύο άτομα προσπαθούσαν να την πείσουν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής να κρατήσει επικοινωνία με τον δράστη και μάλιστα ο ένας της παρουσιάστηκε σαν αστυνομικός. Συνεχίζεται η έρευνα για να εντοπιστούν αυτοί οι δύο, ωστόσο αστυνομικός με τα στοιχεία που υπέδειξε η 15χρονη δεν υπάρχει όπως έχει προκύψει από την έως τώρα έρευνα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του κατηγορούμενου:

«Συνελήφθη πρωινές ώρες, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και πορνογραφίας ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της, την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023 να επιβιβαστεί σε όχημα και αφού την οδήγησε σε διαμέρισμα την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα πρωινές ώρες της 11-3-2023, εντοπίσθηκε ο 54χρονος σε περιοχή της Ηλείας, απ’ όπου προσήχθη και συνελήφθη.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας, καθώς και όχημα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα