Ηλικιωμένος παιδόφιλος καλλιεργούσε και διακινούσε skunk σε ανήλικους

Ηλικιωμένος παιδόφιλος καλλιεργούσε και διακινούσε skunk σε ανήλικους

Ο παιδόφιλος ναρκέμπορος εντόπιζε στο Facebook φωτογραφίες γονέων με τα παιδιά τους στην παραλία και έφτιαχνε αρχείο με αυτές τις φωτογραφίες με τις οποίες αυτοϊκανοποιούταν. Εξετάζεται η πιθανότητα να έδινε skunk σε ανήλικους, έναντι σεξουαλικών εξυπηρετήσεων

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Ερέτρια Εύβοιας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 72χρονος, κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 72χρονο σε χρήστες στην περιοχή (μεταξύ των οποίων και σε ανήλικους), πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αρχικά εντοπίστηκαν, εγκατεστημένα σε τρεις αποθήκες του σπιτιού του, ισάριθμα, ανεξάρτητα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. Συγκεκριμένα από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Εξοπλισμός αποτελούμενος από λάμπες, κάτοπτρα, εξαεριστήρες και συστήματα εξαερισμού, ανεμιστήρες, μετασχηματιστές, λάστιχα, όργανα μέτρησης θερμοκρασίας – υγρασίας – ph , μπουκάλια ποτίσματος, πλαστικά ντεπόζιτα νερού, υγρά και οργανικά λιπάσματα, ανακλαστικές μονώσεις.

* 63 φυτά κάνναβης (skunk), 2 κιλά και 74 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, από αποθήκη – ξηραντήριο, 121 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, διάφορα σύνεργα για την συσκευασία της κάνναβης (πλήθος νάιλον αεροστεγών συσκευασιών, ψαλίδι, χαρτάκια για τα αυτοσχέδια τσιγάρα), 9 μπουκάλια με οργανικό υγρό λίπασμα και νάιλον συσκευασία που περιείχε αυξητική ορμόνη, για την καλλιέργεια της κάνναβης, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, διάφορα προσωπικά του έγγραφα, καθώς και χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο, από την κατοχή του 72χρονου.

Σημειώνεται, ότι ο 72χρονος κατηγορείται επιπλέον για πορνογραφία ανηλίκων, καθώς από την οικία του κατασχέθηκε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος «κατέβαζε» τις φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών με μαγιό από το Facebook. Εντόπιζε για παράδειγμα στο Facebook φωτογραφίες γονέων με τα παιδιά τους στην παραλία και έφτιαχνε αρχείο με αυτές τις φωτογραφίες με τις οποίες αυτοϊκανοποιούταν…

Από τις Αρχές, μεταξύ άλλων, εξετάζεται η πιθανότητα ο παιδόφιλος ηλικιωμένος ναρκέμπορος να προσέγγιζε ανήλικους και να τους έδινε «skunk», έναντι σεξουαλικών «εξυπηρετήσεων».

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

SHARE:

24Media Network