Ηλιούπολη – Χιωτάκης για τον 44χρονο προπονητή: “Είχα υποψιαστεί – Συνεχώς τον έβλεπα στη μηχανή με διάφορες μαθήτριες”

Ηλιούπολη – Χιωτάκης για τον 44χρονο προπονητή: “Είχα υποψιαστεί – Συνεχώς τον έβλεπα στη μηχανή με διάφορες μαθήτριες”
caption / ΕΡΤ

Ο Ιωάννης Χιωτάκης, προπονητής του 44χρονου που φέρεται να έχει βιάσει ανήλικες μαθήτριες στην Ηλιούπολη, μιλά για τις υποψίες που του είχε κινήσει η συμπεριφορά του κατηγορούμενου.

«Είχα υποψιαστεί, γιατί συνεχώς τον έβλεπα με μαθήτριες. Διάφορες μαθήτριες, μικρές σε ηλικία. Τον είχα δει στη μηχανή του πάνω από 10-20 φορές με μαθήτριες», επισήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03) ο προπονητής Tae Kwon Do Ιωάννης Χιωτάκης για την υπόθεση βιασμού ανήλικων μαθητριών στην Ηλιούπολη από τον 44χρονο κατηγορούμενο ο οποίος είναι επίσης προπονητής της πολεμικής τέχνης.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χιωτάκης προπονούσε παλαιότερα τον 44χρονο, στον οποίο έχει ασκηθεί ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων. Ο φερόμενος δράστης που συνελήφθη σύμφωνα με τις καταγγελίες, βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη.

«Τον γνώρισα πάνω από 20 με 22 χρόνια, από τότε που ήταν μαθητής – μετέπειτα έγινε δάσκαλος και μετά προπονητής του Tae Kwon Do» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Χιωτάκης. «Προσωπικά αν είχα αντιληφθεί κάτι, δεν θα συζητάγαμε τώρα. Γνώριζα ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί έτσι διότι δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να κρατάει κάποιο χώρο δικό του» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, είχε πάει το μυαλό μου. Είχε γίνει και συζήτηση με κάποια κυρία που είχε το παιδί της στη σχολή.

(…) Αυτήν τη στιγμή δεν σας κρύβω είμαι θυμωμένος πάρα πολύ. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας. Δεν το είχαμε αντιληφθεί γιατί είμαστε μία υγιής οικογένεια.

Είμαι εξοργισμένος και πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, εκπροσωπώντας τους υγιείς συναδέλφους μου».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα