Ηράκλειο: Συνελήφθησαν οι ληστές που χτύπησαν οδηγό ταξί στο κεφάλι με τσεκούρι

Ταξί στην Αθήνα
Ταξί στην Αθήνα EUROKINISSI

Περίοικοι που είδαν τη μάχη που έδινε ο οδηγός με τους ληστές κάλεσαν την Αστυνομία. Πρώτα συνελήφθη ο ένας δράστης και στη συνέχει εντοπίστηκε και ο δεύτερος.

Μάχη για την ζωή του έδωσε ένας 59χρονος οδηγός ταξί το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο, όταν δύο Ρουμάνοι, προσποιούμενοι τους πελάτες επιβιβάστηκαν στο ταξί του, αλλά με στόχο να τον ληστέψουν.

Κατά τη διάρκεια της κούρσας, ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε ένα τσεκούρι και τον χτύπησε με αυτό στο κεφάλι. Καθαρά από τύχη το χτύπημα πήρε ξυστά το θύμα όμως και τον τραυμάτισε, δίχως να του στερήσει την ζωή.

ADVERTISING

Περίοικοι που είδαν την μάχη που έδινε ο οδηγός με τους ληστές κάλεσαν την Αστυνομία. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με 50 ευρώ που άρπαξαν από τον οδηγό ταξί και κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκε από την Αστυνομία και συνελήφθη ένας 23χρονος Ρουμάνος που ήταν ένας από τους δράστες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίστηκαν και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, εντοπίστηκε σε έναν αγροτικό δρόμο ο 25χρονος ομοεθνής του συνεργός, ο οποίος επίσης συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού.

SHARE:

24Media Network