Καλαμάτα: Συνελήφθη και ο δεύτερος άντρας που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου

Καλαμάτα: Συνελήφθη και ο δεύτερος άντρας που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 47χρονου
Δολοφονία 47χρονου eurokinissi

Ένας 38χρονος εντοπίσθηκε μαζί με 34χρονο αλλοδαπό σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο σε περιοχή της Μεσσηνίας, όπου και συνελήφθη για τη δολοφονία του 47χρονου.

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ο 38χρονος Αλβανός, ο οποίος αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας, για την ανθρωποκτονία του 47χρονου, στην Καλαμάτα.

Ο 38χρονος εντοπίσθηκε μαζί με 34χρονο Βούλγαρο σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην περιοχή Ακρογιάλι Μεσσηνίας, στο οποίο κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 80 γραμμαρίων, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατόπιν αυτού, αμφότεροι συνελήφθησαν και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ επιπλέον ο 34χρονος κατηγορείται και για υπόθαλψη εγκληματία.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, είχε προηγηθεί η σύλληψη του 22χρονου ομοεθνή συνεργού του. Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 40 και 50 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, οι οποίοι κατελήφθησαν από βιντεοληπτικά υλικά να τους παρέχουν ρούχα και κρησφύγετο για να διευκολύνουν την διαφυγή των δραστών. Πρόσθετα, το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε και κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα