Kαραμολέγκος: Πέρασα δύσκολα. Με έσωσε η πίστη μου. Πρέπει να αναθεωρήσω πολλά πλέον, γιατί ήμουν χύμα

Kαραμολέγκος: Πέρασα δύσκολα. Με έσωσε η πίστη μου. Πρέπει να αναθεωρήσω πολλά πλέον, γιατί ήμουν χύμα

Οι δύσκολες ώρες της απαγωγής και τα συναισθήματα του Μανώλη Καραμολέγκου πλάι στους δράστες. H πίστη και η ψυχραιμία, αλλά και η υπερηφάνεια του για το γιο του (Vids)

“Με έσωσε η πίστη μου”, δήλωσε συγκινημένος ο επιχειρηματίας Μανώλης Καραμολέγκος μιλώντας στους δημοσιογράφους για την απαγωγή του και περιγράφοντας τις δύσκολες ώρες που πέρασε μαζί με τους δράστες, χωρίς να γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται και τι ώρα είναι.

“Ήταν θέμα να βρεις την ψυχική ηρεμία να επιβιώσεις. Εάν δεν έχεις πίστη δεν μπορείς να επιβιώσεις”, είπε.

Ο κ. Καραμολέγκος δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης, καθώς η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη και όπως ανέφερε η θέση του είναι δύσκολη.

Εξήγησε ότι ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους για να δουν ότι είναι καλά και να τους ευχαριστήσει γιατί χειρίστηκαν με λεπτότητα την υπόθεση, ζητώντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Ο επιχειρηματίας επανέλαβε ότι οι απαγωγείς δεν είχαν καμία σχέση με την εταιρεία του, δεν είχαν δουλέψει ποτέ με τις επιχειρήσεις του και δεν τους ήξερε.

Ο ίδιος σημείωσε επίσης ότι: “Οι μοναδικές σκέψεις ήταν πώς θα επιβιώσω, πώς θα φύγω από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Με βοήθησε η δύναμη ψυχής. Αντιμετώπισα τους απαγωγείς με σεβασμό, αλλά μην ξεχνάτε ότι είχαν έναν σκοπό.

Η οικογένειά μου, οι άνθρωποί μου έχουν περάσει από το δικό τους Γολγοθά.

Αισθάνομαι πλέον καλά, θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα προς το καλό. Θα προσέξω τους δικούς μου και τον εαυτό μου γιατί ήμουν πολύ χύμα. Φοβήθηκα πολύ, αλλά με πίστη και με ψυχραιμία όλα ξεπερνιούνται. Έχω να κοιμηθώ μέρες. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και πιο προβληματισμένοι σήμερα.

Ήταν δύσκολα, έπρεπε να τους πω αμέσως ποιος είμαι. Δεν ήξερα ότι ξέρετε. Ηταν μεγάλη ανάγκη να πω στην αστυνομία ποιος είναι ο δράστης και να φύγω. Ήμουν στο δικό μου κόσμο. Είμαι υπερήφανος για το γιο μου. Σας ευχαριστώ

Δεν ήξερα πού πάω. Τι ώρα είναι και ποιους ανθρώπους έχω δίπλα μου”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα