Καβάλα: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη – “Μετά τη δολοφονία πήρε τηλέφωνο δύο γιατρούς γιατί είχε πίεση”

Καβάλα: Νέες αποκαλύψεις για τον δράστη – “Μετά τη δολοφονία πήρε τηλέφωνο δύο γιατρούς γιατί είχε πίεση”
Γυναικοκτονία στην Καβάλα

Ο δράστης είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο δύο γιατρούς γιατί δεν ένιωθε καλά, αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φαρμακοποιού. Ο ίδιος ανέφερε, επίσης, ότι ο 55χρονος είχε κακοποιήσει πέντε πρώην συντρόφους του.

Νέα στοιχεία για την γυναικοκτονία στην Καβάλα ήρθαν στο φως από τον συνήγορο των συγγενών του θύματος, Μάνο Βολινάκη.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος στον ΑΝΤ1, ο 55χρονος δράστης, τέσσερις ώρες μετά από την δολοφονία, ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με τη σορό της συζύγου του στο φαρμακείο και υποτίθεται, σύμφωνα με την δική του εκδοχή, ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του, πραγματοποίησε δύο κλήσεις σε γιατρούς, αναζητώντας συμβουλές και ιατρική βοήθεια, καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

Ο άνθρωπος αυτός στις 21.00, και ενώ είχε δολοφονήσει ήδη τη σύζυγό του από τις 17.00, είχε το θράσος να πάρει τηλέφωνο δύο γιατρούς. Η πρώτη δεν το σήκωσε διότι είχε το κινητό της στο αθόρυβο. Η δεύτερη γιατρός είχε επικοινωνία μαζί του και εκείνος, επειδή είχε ανεβάσει πίεση, την ρώτησε ποια φάρμακα πρέπει να πάρει μέσα από το φαρμακείο για να πέσουν οι παλμοί του, διότι φοβήθηκε ότι θα υποστεί εγκεφαλικό”.

Όπως ανέφερε ο κ. Βολινάκης, θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες. Παράλληλα αναφέρθηκε στον δράστη, ως ήρωα του κακού και τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική.

Ο κ. Βολινάκης αποκάλυψε, επίσης, ότι ο 55χρονος είχε κακοποιήσει πέντε πρώην συντρόφου τους.

Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Δεν υπάρχει τίποτα για τον για τον βίαιο και βάναυσο πρότερο βίο του. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη, έχουν κακοποιηθεί από τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει” είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα