Καβάλα: Συχνές οι προστριβές των γειτόνων που οδήγησαν στο διπλό φονικό

Καβάλα: Συχνές οι προστριβές των γειτόνων που οδήγησαν στο διπλό φονικό
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Οι δύο οικογένειες καυγάδιζαν συχνά. Η πιο συχνή προστριβή ήταν για τη θέση στάθμευσης του φορτηγού του δράστη όμως η αφορμή για το φονικό, ήταν ότι ο δράστης ενοχλούσε τους γείτονές του βάζοντας πολύ δυνατά μουσική.

Εξαιτίας μίας εντελώς ασήμαντης αφορμής που θα μπορούσε να είχε λυθεί με την άφιξη ενός περιπολικού αν είχε αναζητηθεί εκεί η λύση, έγινε το διπλό φονικό που έκλεισε δύο σπίτια στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Οι δύο οικογένειες έρχονταν συχνά σε προστριβή ακόμα και για την θέση στάθμευσης του φορτηγού του δράστη, ενώ αυτή την φορά ο λόγος που πυροδότησε τον διαπληκτισμό μεταξύ τους ήταν η δυνατή μουσική στο ραδιόφωνο που είχε βάλει ο 42χρονος δράστης, με αποτέλεσμα να ενοχλεί τους γείτονές του.

Ο συνομήλικος γείτονάς του μαζί με την 67χρονη μητέρα του πήγαν στο σπίτι του, του χτύπησαν την πόρτα και του ζήτησαν τον λόγο που είχε τόσο δυνατά την μουσική.

Τότε οι δύο οικογένειες των γειτόνων ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να επιστρέψει εντός της οικίας του, να αρπάξει ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα και να πυροβολήσει εναντίον μάνας και γιου που του έκαναν παρατήρηση, σωριάζοντάς τους νεκρούς στο έδαφος, έξω από το σπίτι του. Παρόντες στο περιστατικό ήταν η μητέρα, ο αδερφός του δράστη και ακόμη μία γυναίκα.

Συγχωριανοί που άκουσαν την φασαρία κρύφτηκαν στα σπίτια τους καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι απειλήθηκαν και άλλοι, ενώ ο δράστης φέρεται να προκαλούσε συχνά προστριβές με συγχωριανούς του.

Αμέσως μετά την ενέργειά του, πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου παραδόθηκε αυτοβούλως στους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες και η καραμπίνα. Την έρευνα και προανάκριση για το διπλό φονικό διενεργεί η Ασφάλεια Καβάλας, ενώ ο δράστης αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το διπλό φονικό

«Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το βράδυ, ο δράστης ευρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, στη Χρυσούπολη Καβάλας, κατόπιν διαπληκτισμού με δύο ημεδαπούς, έναν 42χρονο και μία 67χρονη, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και τρεις κάλυκες. Ο 42χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα