Κηφισιά: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά τη διπλή δολοφονία – Άλλαξε και γεμιστήρα

Κηφισιά: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά τη διπλή δολοφονία – Άλλαξε και γεμιστήρα
Το σημείο του εγκλήματος Eurokinissi

Ο αστυνομικός έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγό του και όταν βγήκε με μία φίλη της από το σουπερμάρκετ για διάλειμμα τις πυροβόλησε και τις σκότωσε.

Θολωμένος από το πρόσφατο διαζύγιο και την απώλεια της επιμέλειας των παιδιών του ο 38χρονος δολοφόνος αστυνομικός που υπηρετούσε σε Τμήμα Τροχαίας των Βορείων Προαστίων, έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των ανήλικων παιδιών τους και στην φίλη της όταν βγήκαν για διάλειμμα από το σουπερμάρκετ που εργάζονταν, επί της οδού Αχαρνών 80, στην Κηφισιά.

Μόλις οι δύο γυναίκες βγήκαν έξω και λόγω κρύου έκατσαν μέσα στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του αστυνομικού, στο παρκινγκ της επιχείρησης, ο δράστης τις πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον τους απανωτές φορές, σωριάζοντάς και τις δύο γυναίκες νεκρές.

Μάλιστα φέρεται να άλλαξε ακόμα και γεμιστήρα στο πιστόλι του συνεχίζοντας να πυροβολεί με οργή τις δύο γυναίκες, αφού στο σημείο βρέθηκαν περισσότεροι από 10 κάλυκες…

Το διαζύγιο είχε βγει πριν περίπου 3 μήνες με την 40χρονη πρώην σύζυγό να χρεώνει πολλά στην συμπεριφορά του άντρα της. Εκείνος δεν μπορούσε να αποδεχτεί με τίποτα όχι μόνο τον χωρισμό αλλά και την απώλεια επιμέλειας των παιδιών τους, τα οποία αυτές τις ημέρες ήταν στους γονείς του θύματος στην Θήβα.

Μάλιστα, αυτό που τον εξόργιζε περισσότερο όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, ήταν ότι η πρώην σύζυγος, σύμφωνα με όσα της αποδίδει, παραμελούσε τα παιδιά τους 5 και 7 ετών αντίστοιχα, είχε έντονη επιθυμία να συνεχίσει την ζωή της και έβγαινε τις νύχτες έξω μαζί με την φίλη της που επίσης την σκότωσε.

Όπως επίσης ισχυρίστηκε, την 34χρονη άτυχη φίλη της, την πυροβόλησε σκοπίμως, αφού της χρέωνε ότι δήθεν έβαζε λόγια στην πρώην σύζυγό του για εκείνον.

Στο σημείο επικράτησε πανικό και κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σύντομα έφτασαν στο σημείο προστρέξαντες αστυνομικοί που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη, λίγα μέτρα πιο κάτω από την σκηνή του εγκλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα