Κολωνός: Οκτώ νέες ταυτοποιήσεις δραστών μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης

Κολωνός: Οκτώ νέες ταυτοποιήσεις δραστών μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης
Πανό για την 12χρονη στον Κολωνό eurokinissi

Σε περισσότερα από δέκα επιπλέον άτομα αναφέρθηκε μετά την τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη. Ταυτοποιήθηκαν οκτώ για τους οποίους αναμένονται εξελίξεις

Εν αναμονή εξελίξεων από την Ανακρίτρια βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Μετά την τελευταία συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 12χρονη από την πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της ανήλικης στην περιοχή του Κολωνού, που δόθηκε μετά την καταγγελία που έκανε για επίθεση σε βάρος της, η Αστυνομία ταυτοποίησε επιπλέον οκτώ άτομα και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια ανακριτική Αρχή.

Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναφερθεί σε περισσότερα από δέκα άτομα, όμως από την Αστυνομία κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθούν οι οκτώ, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα με τα οποία κανονίζονταν συναντήσεις για την σεξουαλική κακοποίησή της, μέσω του προφυλακισμένου Ηλία Μίχου και αναμένονται οι εξελίξεις, από τις δικαστικές Αρχές, αν θα εκδοθούν εντάλματα σε βάρος τους, που θεωρείται και το πλέον πιθανό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα