Κολωνός: Αυτόβουλη εμφάνιση δύο ανδρών στο Ανηλίκων – Είπαν πως μιλούσαν στο “Blindchat” με την 12χρονη

Κολωνός: Αυτόβουλη εμφάνιση δύο ανδρών στο Ανηλίκων – Είπαν πως μιλούσαν στο “Blindchat” με την 12χρονη
Συνθήματα στο μαγαζί του 53χρονυ Ηλία Μίχου EUROKINISSI

Δύο άντρες προσήλθαν αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, φοβούμενοι από τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση και από τις συνέπειες της αστυνομικής έρευνας. Κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει στην εφαρμογή "Blindchat" με την 12χρονη, αλλά νόμιζαν πως είναι 17χρονη.

Σε αναμονή βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για την εκτέλεση τριών έως τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης, είτε μέσα στη νύχτα είτε το πρωί πλέον, για άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί ως παιδοβιαστές στην πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άντρες προσήλθαν αυτοβούλως νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (14/10), στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, φοβούμενοι από τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση και από τις συνέπειες της έρευνας της Αστυνομίας και κατέθεσαν πως και οι δύο τους είχαν συνομιλήσει στην εφαρμογή “Blindchat” με την 12χρονη με την διαφορά ότι νόμιζαν πως είναι 17χρονη.

Κατέθεσαν πως η ίδια τους συστήθηκε στην συνομιλία (αν ήταν η ίδια και όχι ο μαστροπός) ως 17χρονη, στις φωτογραφίες όμως που τους επιδείχθηκαν, αναγνώρισαν πως επρόκειτο για το κορίτσι που μιλούσαν στο διαδίκτυο, ωστόσο είπαν πως εκείνοι δεν πήγαν σε ραντεβού μαζί της και περιορίστηκε η εμπλοκή τους με την υπόθεση στην συνομιλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα