Κολωνός: Ψέματα για τα ραντεβού είπαν κάποιοι από όσους παρουσιάστηκαν αυτοβούλως

Κολωνός: Ψέματα για τα ραντεβού είπαν κάποιοι από όσους παρουσιάστηκαν αυτοβούλως
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΓΑΔΑ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Ενδεχομένως την Δευτέρα η 12χρονη να δώσει τη τέταρτη κατάθεσή της στις Αρχές όπου θα κληθεί να αναγνωρίσει τα νέα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης των νέων ενταλμάτων σύλληψης

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί η συνέχεια από τις έρευνες των διωκτικών και δικαστικών Αρχών για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.

Ενδεχομένως την Δευτέρα η 12χρονη να δώσει τη τέταρτη κατάθεσή της στις Αρχές όπου θα κληθεί να αναγνωρίσει τα νέα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης των νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Έως τώρα, υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί έξι άτομα για την υπόθεση, ανάμεσά τους και η μητέρα του παιδιού, ενώ από τα 11 άτομα που έχουν προσέλθει αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και έχουν δηλώσει ότι ενδεχομένως μιλούσαν με το θύμα στο «Blindchat» αλλά δεν βρέθηκαν μαζί της ποτέ, τρεις φαίνεται πως λένε ψέματα. Δύο από αυτούς εντελώς διαπιστωμένα αφού προκύπτει από την ανάλυση των διαδικτυακών επικοινωνιών τους πως έκλεισαν ραντεβού μαζί της και για τον τρίτο υπάρχουν επίσης σοβαρές ενδείξεις.

Για αυτούς και για τα πρόσθετα άτομα που έχουν ταυτοποιήσει από την έρευνά τους η Αστυνομία και η Ανακρίτρια θα επιδειχθούν φωτογραφίες τους στην 12χρονη όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις και για όσους προκύψει και αναγνώριση από το θύμα, θα ακολουθήσει ο νέος γύρος ενταλμάτων σύλληψης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα