Κορινθία: Η 89χρονη σκότωσε την κόρη της που είχε νοητική υστέρηση με τη μασιά από το τζάκι

Κορινθία: Η 89χρονη σκότωσε την κόρη της που είχε νοητική υστέρηση με τη μασιά από το τζάκι
ΕΛΑΣ EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σύμφωνα με την προανάκριση, μάνα και κόρη αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα, πέρα από την νοητική στέρηση που υπέφερε το θύμα ενώ υπήρχε χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά της μάνας προς την κόρη.

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο χωριό Καίσαρι, στο Κιάτο Κορινθίας, όπου μία 89χρονη σκότωσε την 57χρονη κόρη της με την μασιά από το τζάκι, πλήττοντάς την στο κεφάλι, υστέρα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με την προανάκριση, μάνα και κόρη αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα, πέρα από την νοητική στέρηση που υπέφερε το θύμα.

Υπήρχε χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά της μάνας προς την κόρη και παρόλα αυτά είχε λάβει την δικαστική συμπαράσταση της κόρης της, ενώ η γειτονιά γνώριζε αλλά δεν μιλούσε και δεν είχαν προηγηθεί σχετικές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα.

Το περιστατικό έγινε στο σπίτι τους το απόγευμα της Τρίτης (14/3), όπου η 57χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου και χθες το απόγευμα κατέληξε.

Το πρωί της Τετάρτης (15/3) ενημερώθηκε η Αστυνομία από το Νοσοκομείο για το περιστατικό και συνελήφθη η 89χρονη σε βάρος της οποίας ασκήθηκε αρχικά δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και στη συνέχεια η κατηγορία άλλαξε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπερήλικη που κρατείται πέρασε από εισαγγελέα και σήμερα οδηγείται στην Ανακρίτρια Κορίνθου για να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα