Κόρινθος: Ρομά προσπάθησαν να κλέψουν κότες – Νεκρός ο ένας από πυρά του ιδιοκτήτη

Κόρινθος: Ρομά προσπάθησαν να κλέψουν κότες – Νεκρός ο ένας από πυρά του ιδιοκτήτη
Αστυνομία Eurokinissi

Δύο Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν κότες από το σπίτι ενός 35χρονου-Ο ιδιοκτήτης βγήκε έξω με καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να πέσει νεκρός-Ο συνεργός του διέφυγε και ο 35χρονος πήρε το πτώμα του άλλου, το μετέφερε 2-4 χλμ. πιο μακριά και το πέταξε σε ένα ρέμα-Την Αστυνομία ενημέρωσαν συγγενείς των Ρομά

Αιματηρή κατάληξη είχε μία απόπειρα κλοπής χθες στις 7 το απόγευμα στην Κόρινθο. Περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, συγγενείς δύο Ρομά πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου κατήγγειλαν και παραδέχτηκαν ότι οι συγγενείς τους θα πήγαιναν σε ένα σπίτι για να κλέψουν αλλά δεν γύρισαν ποτέ πίσω.

Οι συγγενείς των Ρομά υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σπίτι που είχαν στοχοποιήσει και σύντομα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως μερικές ώρες πριν και ενώ οι δύο Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν κότες από το σπίτι αυτό, βγήκε έξω ο 35χρονος ιδιοκτήτης και πυροβόλησε εναντίον τους με κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο βρέθηκε κάλυκας και ίχνη αίματος. Ο ένας δράστης κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Ο 35χρονος ιδιοκτήτης πήρε τη σορό του νεκρού, την μετέφερε 2-3 χλμ. μακριά και την πέταξε σε ένα ρέμα, όπου και όντως εντοπίστηκε στη συνέχεια από τις Αρχές.

Ο 35χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις Αρχές της Κορίνθου για ανθρωποκτονία ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο δεύτερος Ρομά που διέφυγε από το σημείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα