Κούγιας για “καθηγητή Φακελάκη”: Να δούμε ποια είναι αυτή η χαριτόβρυτος κυρία που τον κατηγορεί

Κούγιας για “καθηγητή Φακελάκη”: Να δούμε ποια είναι αυτή η χαριτόβρυτος κυρία που τον κατηγορεί
Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας Eurokinissi

Φανερά ενοχλημένος για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του κατηγορούμενου καθηγητή στην υπόθεση του ΤΕΙ Σερρών εμφανίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Ως πρόκληση για τη δίκαιη δίκη χαρακτήρισε τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών των κατηγορουμένων για την υπόθεση του ΤΕΙ Σερρών, ο συνήγορος υπεράσπισης του επίορκου καθηγητή του ΤΕΙ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην εκπομπή “Διαδρομές στην Ενημέρωση” και το Γιώργο Βούλγαρη, στον News24/7 στους 88,6.

“Είναι ότι πιο ακραίο έχω ακούσει στη ζωή μου” είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι μιλάμε για καθηγητή πανεπιστημίου. “Να ήταν για έναν παιδεραστή που πήγαινε σε παιδικές χαρές και αποπλανούσε μικρά παιδάκια, ή για κάποιους κατόχους παιδικής πορνογραφίας, για κάποιον serial killer, να το κάνεις και μάλιστα αυτό να το επικροτήσω”, συμπλήρωσε.

“Αυτό που έγινε σήμερα είναι πρωτοφανές” συνέχισε ο κ, Κούγιας, υπογραμμίζοντας ότι μιλάμε για έναν καθηγητή που έχει διδάξει 9.000 μαθητές όλα αυτά τα χρόνια και για δύο φροντιστές. “Για ποιό λόγο δημοσιεύθηκε τώρα η φωτογραφία και το όνομα;”, διερωτήθηκε, συμπληρώνοντας ότι οι φοιτητές και οι μαθητές, αν έχουν δωροδοκήσει ή έχουν εκβιαστεί, γνωρίζουν ήδη ποιους ανθρώπους αφορά η υπόθεση και σε ποιο φροντιστήριο πήγαν.

“Μιλάμε για κωμική ιστορία που πιθανόν να απασχολήσει και τον Άρειο Πάγο”, τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου καθηγητή. “Πού βρισκόμαστε; Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, ούτε στην Ουγκάντα βρισκόμαστε, ούτε πουθενά αλλού”, είπε χαρακτηριστικά. “Τέτοια βαρβαρότητα, τέτοια κακοποίηση του κράτους δικαίου;” ανέφερε τονίζοντας ότι η ποινική δίκη έχει κανόνες όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται πριν από αυτήν.

Τις καταγγελίες θα τις δούμε, πρέπει πρώτα να δούμε τα αδικήματα, είπε, συμπληρώνοντας ότι οι καταγγελίες που έχουν γίνει είναι από φοιτητές και αφορούν δωροδοκία και εκβίαση. “Για άλλα ανταλλάγματα δεν έχουμε τέτοιες κατηγορίες” είπε.

“Εχει δώσει το όνομά της, έχει εμφανιστεί αυτή η κοπέλα, έχουμε δει φωτογραφίες της για να δούμε ποιά είναι αυτή η χαριτόβρυτος κυρία;” είπε ο Αλέξης Κούγιας.

“Πρώτη φορά βλέπουμε να μιλάνε άνθρωποι με πλάτη στην κάμερα και αυτό να το νομιμοποιούμε. Εύχομαι να μη βρεθεί κανείς στη θέση αυτού του ανθρώπου. Ενός ανθρώπου 60 ετών, με καθηγητική καριέρα 30 χρόνια, τρία ντοκτορά από τρία πανεπιστήμια, τέσσερις γλώσσες, τρία παιδιά, οικογένεια ευτυχισμένη σαράντα χρόνια, που τον παρουσίασαν χωρισμένο…¨” ανέφερε για το πως έχει παρουσιαστή ο εντολέας του.

“Σε 9000 φοιτητές βρέθηκε μια κοπελίτσα που όταν τη δούμε στο δικαστήριο, αν τη δούμεποτέ και αν είχε δώσει κατάθεση, θα τα δούμε…”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα