Κούγιας για προφυλάκιση Μπούκουρα: "Σκληρή η κρίση, ατυχής η διαδικασία"

Κούγιας για προφυλάκιση Μπούκουρα: "Σκληρή η κρίση, ατυχής η διαδικασία"

Αιχμές για "πολιτική μέσα από τη δικαιοσύνη" άφησε ο συνήγορος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στ. Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας

Σκληρή χαρακτήρισε την κρίση για τον εντολέα του, Στάθη Μπούκουρα, ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις στις οποίες προέβη, αμέσως μετά την ανακοίνωση για την προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν έχω ξαναδεί πολιτική μέσα από τη Δικαιοσύνη. Εύχομαι να μην συμβαίνει αυτό γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία. Όταν καταρρέει η Δικαιοσύνη, καταρρέουν τα πάντα". Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο εντολέας του ρωτήθηκε από τις ανακρίτριες για άλλους ανθρώπους "μέλη της Χρυσής Αυγής" αλλά και για τους συγκατηγορουμένους συναδέλφους του, ερωτήσεις στις οποίες απάντησε ότι δεν γνωρίζει και αποδοκιμάζει οποιεσδήποτε έκνομες ενέργειες.

"Σέβομαι την απόφαση --τόνισε ο κ. Κούγιας-- αλλά είμαι υποχρεωμένος να το πω. Δεν ασχολούμαι με τους άλλους κατηγορουμένους, εδώ πάντως δεν ισχύει ό,τι ισχύει για άλλες υποθέσεις. Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια".

Ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε "ατυχή" τη διαδικασία και τόνισε ότι είναι βέβαιος πως ο εντολέας του στο δικαστήριο θα απαλλαγεί.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
SHARE:

24Media Network