Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια
Αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από δικαστικό μέγαρο, Αρχείο Eurokinissi

Στο άκουσμα της απόφασης, η πεθερά του κατηγορούμενου λιποθύμησε - Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη Δικαιοσύνη.

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 50χρονος Ηρακλειώτης που κατηγορείται για ανάρμοστα “παιχνίδια” με 5χρονο κοριτσάκι, αν και ο ίδιος επέμενε σθεναρά ότι ουδέποτε έμεινε μαζί του μόνος. Στο άκουσμα της απόφασης, η πεθερά του κατηγορούμενου λιποθύμησε.

Πριν την απολογία του κατέθεσε η πεθερά του η οποία διαμένει στο υπόγειο του κτιρίου όπου διαμένει η οικογένεια του 50χρονου. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, κατεθεσε ότι αγαπάει την 5χρονη και ότι ουσιαστικά ήταν εκείνη που την είχε διαρκώς μαζί της. Εκείνη τη φρόντιζε, την έκανε μπάνιο, καθώς η μητέρα της 5χρονης εμπιστευόταν πολύ τη γιαγιά.

Αναφέρθηκε ακόμα ότι το παιδάκι είπε στην μητέρα του τα όσα ανέφερε, την 1η Οκτωβρίου. Η μητέρα ωστόσο αντί να πάει αμέσως στην Αστυνομία, άφησαν να περάσουν ημέρες, στις 5 Οκτωβρίου άφησε το παιδί στο σπίτι της γιαγιάς για κάποιες ημέρες και στην συνέχεια το πήρε και μετά έκανε την καταγγελία.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη Δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα