Κύκλωμα εκβιαστών: 'Έλα σου εξασφάλισα ένα χιλιαρικάκι ακόμα από ΕΥΔΑΠ'

Τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των εκβιαστών που δρούσε μέσα και έξω από τις φυλακές εκτελώντας συμβόλαια θανάτου και επιθέσεις οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα των εκβιαστών που δρούσε μέσα και έξω από τις φυλακές εκτελώντας συμβόλαια θανάτου και επιθέσεις οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Οι συνομιλίες του κυκλώματος των δημοσιογράφων, που με στημένα δημοσιεύματα, ζητούσαν χρήματα από τα θύματά τους. Τι κατέγραψε η Διεύθυνση Εκβιαστών

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος εκβιαστών, μετά τις συλλήψεις του Π. Μαυρίκου, εκδότη της "Ακρόπολης" και των δημοσιογράφων Π. Μουσσά και Χ. Φράγκου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατά συναυτουργία και δωροδοκία. Ο Π. Μαυρίκος βαρύνεται και για την πράξη της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Από τις εκθέσεις Απομαγνητοφώνησης Ψηφιακών Δίσκων (DVD), που κατέγραψε η Διεύθυνση Εκβιαστών και περιλαμβάνονται στη δικογραφία, αποκαλύπτεται το πώς δρούσε το κύκλωμα και πώς έστηναν παγίδες στα υποψήφια θύματά τους.

Διάλογος

Π. Μουσσάς: Ελα, σου εξασφάλισα ένα χιλιαρικάκι ακόμη από την ΕΥΔΑΠ.

Ιδιοκτήτης σαιτ: Μην μου πεις ρε φίλε, αυτό είναι ηρωικό...πω πω πως τα κατάφερες;

Π. Μουσσάς: Την Δευτέρα θα πάρεις τηλέφωνο την Αμαλία... θα ζητήσεις ένα χιλιάρικο επί τρία.. τρεις μήνες μαζεμένους θα πάρεις. Ναι;

Ιδιοκτήτης σάιτ: Είσαι θεός φίλε, είσαι θεός.

Εκδότης: Πες στον Αρχιμανδρίτη... Τον Διάκο ρε παιδί μου από την εκκλησία.

Π. Μουσσάς: Ναι, ναι.

Εκδότης: Οτι αυριο υπάρχει μεγάλο κομμάτι στη σελίδα 3 στα Πολιτικά. Οπου του λέμε μπράβο που κατάφερε με τον αγιασμό

Π. Μουσσάς: Ο άλλος (σ.σ εκδότης) κούλαρε και περιμένει εντολή ποιον θα γ.......σει. Κοίταξε να σου πω το κόλπο. Βγαίνει ο τρελός, και χτυπάει όποιον θέλει, από εκεί και πέρα. Μετά βάζουμε τα σάιτ και ακολουθούνε.

Α.Κ : Εσύ έχεις μάθει τίποτα; Με έχουν στο κάδρο;

Δημ: Να σου πω, το κάδρο είναι...σαν το...μπαινοβγαίνεις εύκολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κύκλωμα εκβιαστών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η δικογραφία για τους εκβιαστές. Ατζέντες, διασυνδέσεις και βρώμικο χρήμα

Διάλογοι-φωτιά: Εκβιασμοί με κατευθυνόμενα άρθρα από την ομάδα με τις 'πολιτικές προσβάσεις'

Δίωξη για κακούργημα στον εκδότη της 'Ακρόπολης'

SHARE:

24Media Network