Λαμία: Προβληματισμός για το ραντεβού Ριζάι με έναν εκτελεστή και ένα βαρύ όνομα της Μαφίας

Λαμία: Προβληματισμός για το ραντεβού Ριζάι με έναν εκτελεστή και ένα βαρύ όνομα της Μαφίας
Αλκέτ Ριζάι Eurokinissi

Ο Ριζάι επέστρεψε στην άδεια του και το βαρύ όνομα της Μαφίας από την Ηλιούπολη, που παλιότερα είχε κατηγορηθεί και για την απόδραση με το ελικόπτερο, πήγε σπίτι. Ο Αλβανός εκτελεστής οδηγήθηκε στην Αθήνα, καθώς ήταν καταζητούμενος για ανθρωποκτονία.

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Ασφάλεια το ραντεβού που είχαν στη Λαμία ο Αλκέτ Ριζάι με έναν Έλληνα φίλο του επί σειρά ετών και πρώτο όνομα στο παρελθόν από την Μαφία της Ηλιούπολης, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε κατηγορηθεί για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην περίφημη απόδραση με το ελικόπτερο των Ριζάι και Παλαιοκώστα, για παράνομο στοιχηματισμό, έχει κάνει φυλακή και σήμερα εμφανίζεται ως απλός επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας…

Μάλιστα για τις περισσότερες κατηγορίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν έχει καταφέρει να ξεγλιστρήσει με αριστοτεχνικό τρόπο.

Το τρίτο πρόσωπο μέσα στο πολυτελές τζιπ BMW, που έλεγξαν οι άντρες της Άμεσης Δράσης Λαμίας, είναι ένας 45χρονος Αλβανός που εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του για ανθρωποκτονία και τον νόμο περί όπλων και εκρηκτικών.

Η προσαγωγή των τριών αντρών έγινε όταν σε τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης χθες στη Λαμία, για τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, σταμάτησαν οι αστυνομικοί το πολυτελές τζιπ και ανακάλυψαν πως επιβαίνοντες ήταν ο Αλκέτ Ριζάι που μόλις χθες είχε πάρει πενθήμερη άδεια από τις Φυλακές Δομοκού, ο Έλληνας …επιχειρηματίας και «αστέρας» στα αρχεία της Αστυνομίας και ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιός που κινείται στον χώρο της νύχτας.

Οι δύο πρώτοι εφόσον δεν βρέθηκε κάτι σε βάρος τους αφέθηκαν ελεύθεροι, ο Αλβανός όμως οδηγήθηκε στην Αθήνα και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής τον παρέλαβε και διεξάγει έρευνα για την περίπτωσή του. Ο 50χρονος Έλληνας που δεν έχει κρύψει την φιλία του με τον Ριτζάι φέρεται να τον παρέλαβε μετά την άδεια του για να τον κατεβάσει στην Αθήνα, αλλά κάθε άλλο παρά τυχαία θεωρούν οι Αρχές την συνάντηση των τριών αυτών αντρών και αυτό σίγουρα παραμένει υπό διερεύνηση…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα