Λέσβος: Σοβαρός τραυματισμός Γερμανίδας εθελόντριας με σκοπό την ληστεία

Λέσβος: Σοβαρός τραυματισμός Γερμανίδας εθελόντριας με σκοπό την ληστεία
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε 68χρονη εθελόντρια από την Γερμανία. Ο δράστης αποπειράθηκε να της κόψει τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του νησιού και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας

Θύμα ένοπλης ληστείας που παραλίγο να κοστίσει την ζωή της, έπεσε μία 68χρονη από την Γερμανία στη Λέσβο, η οποία εργάζεται ως ανεξάρτητη εθελόντρια στη δομή του ΠΙΚΠΑ για μετανάστες.

Το περιστατικό έγινε σε έναν παράδρομο χθες το απόγευμα κοντά στον ξενώνα που είχε νοικιάσει το θύμα για την διαμονή της.

Η ηλικιωμένη δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και ο δράστης αποπειράθηκε να της κόψει τον λαιμό με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς της σοβαρά, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί της και το κινητό της τηλέφωνο.

Η 68χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του νησιού και στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της για νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες έρευνες στο νησί για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για αυτή την ενέργεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα