Ληστεία μέρα μεσημέρι σε τράπεζα στην περιοχή του Συντάγματος

Ληστεία μέρα μεσημέρι σε τράπεζα στην περιοχή του Συντάγματος
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως και υπό την απειλή όπλων αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία ύστερα ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Συντάγματος.

Δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν με απειλή όπλων εντός υποκαταστήματος τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν ο ένας αυτόματο όπλο και ο άλλος πιστόλι, ενώ φορούσαν στο πρόσωπο χειρουργικές μάσκες.

Στο σημείο έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών και ήδη μέχρι το μεσημέρι έχουν πραγματοποιηθεί 10 προσαγωγές υπόπτων που εξετάζονται αν είχαν σχέση με το περιστατικό.

Την έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής και εφόσον προκύψουν τυχόν ενδείξεις για πρόσθετα κίνητρα στην διάπραξη της ληστείας ίσως εμπλακούν και άλλες Υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είπαν κάποιες κουβέντες με πολιτικό υπόβαθρο ωστόσο οι καταθέσεις που λαμβανονται από το προσωπικό της τράπεζας και τους αυτόπτες μάρτυρες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα