Ληστές: Συνελήφθησαν πάνω από 200 φορές – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους

Ληστές: Συνελήφθησαν πάνω από 200 φορές – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους
Άνδρας με χειροπέδες, Αρχείο Eurokinisi

Από τις Αρχές έχουν εξιχνιαστεί πάνω από 100 περιπτώσεις για τις οποίες είναι υπεύθυνη η σπείρα, ενώ η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 180.000 ευρώ.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 35 αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραταν ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας και εξαρθρώθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2019 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν εξιχνιαστεί πάνω από 100 περιπτώσεις, ενώ η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 180.000 ευρώ και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, από το 2010, έχουν συλληφθεί συνολικά πάνω από 200 φορές για παρόμοια αδικήματα.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των συλληφθέντων μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και για τη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα