Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι Ουκρανού επιχειρηματία και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αντιμέτωπες με τον τρόμο ήρθαν γιαγιά και εγγονή μέσα στο σπίτι τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής

Αντιμέτωπες με τον τρόμο ήρθαν χθες το απόγευμα, γιαγιά και εγγονή, μέσα στο σπίτι τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Πέντε άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν στο σπίτι ενός Ουκρανού επιχειρηματία και της συζύγου του που έλειπαν εκείνη την ώρα. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο για την 61χρονη μητέρα του επιχειρηματία και την 11χρονη κόρη του.

Οι δράστες που κρατούσαν όπλα στα χέρια τους, ακινητοποίησαν με απειλές γιαγιά και εγγονή και της κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια, ανενόχλητοι εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του επιχειρηματία στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν 27.000 ευρώ, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο της συζύγου του και διέφυγαν με αυτό.

Παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στη γύρω περιοχή δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Πολυγύρου.

SHARE:

24Media Network