Πειραιάς: Ληστές ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της ΑΝΕΚ

Πειραιάς: Ληστές ντυμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της ΑΝΕΚ
Άνδρες της Αστυνομίας EUROKINISSI / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Οι ένοπλοι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν. Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στον Πειραιά, επί της Ακτής Κονδύλη 24, στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας ΑΝΕΚ.

Πέντε δράστες, ντυμένοι αστυνομικοί, εισέβαλαν στα γραφεία της επιχείρησης λίγο μετά τις 10 το βράδυ και έχοντας βαρύ οπλισμό μαζί τους και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα βρήκαν από το χρηματοκιβώτιο.

Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ στην περιοχή σήμανε συναγερμός και ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ενώ όπως συμβαίνει σε οργανωμένες ληστείες με μεγάλη λεία και ιδιαιτερότητες, διακριτικά παρακολουθεί την εξέλιξη των ερευνών και η Αντιτρομοκρατική, χωρίς επί του παρόντος να υπάρχουν στοιχεία για την πλήρη εμπλοκή της.

Πριν λίγη ώρα η ναυτιλιακή εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν:

“Σχετικά με την ένοπλη ληστεία που έγινε σήμερα το βράδυ, στα γραφεία της εταιρίας μας στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό και τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων μας, ότι όλοι οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες είναι καλά στην υγεία τους και ασφαλείς. Η εταιρία μας συνεργάζεται στενά με τις αρχές, παρέχοντας κάθε πληροφορία που θα συμβάλλει στη σύλληψη των εγκληματιών”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα