Λουτράκι: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη της διπλής δολοφονίας

Λουτράκι: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη της διπλής δολοφονίας
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Καταζητείται ο πρώην σύντροφος Ουκρανής μασέζ, η οποία βρέθηκε νεκρή στο Λουτράκι μαζί με τον 43χρονο φαρμακοποιό σύντροφό της.

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης προχώρησαν οι ανακριτικές Αρχές της Κορίνθου για τον 45χρονο Αλβανό, ο οποίος καταζητείται και επισήμως πλέον για την διπλή δολοφονία της 43χρονης Ουκρανής πρώην συντρόφου του και του 43χρονου Έλληνα φαρμακοποιού με τον οποίο είχε συνάψει σχέση.

Η διπλή δολοφονία έγινε στις 10 Οκτωβρίου στο εξοχικό της άτυχης γυναίκας, στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου.

Στο χώρο του εγκλήματος είχαν βρεθεί αποτυπώματα του καταζητούμενου και έτσι από την πρώτη στιγμή αναζητείτο από την Ασφάλεια Κορίνθου. Μετά την υποβολή της δικογραφίας στην Εισαγγελία Κορίνθου και με δεδομένα όλα τα έως τώρα στοιχεία, εκδόθηκε στις 12 Ιανουαρίου ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για τις δύο ανθρωποκτονίες. Μάλιστα, ο σεσημασμένος κακοποιός έχει παραβιάσει και τους περιοριστικούς του όρους για εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου, όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είχαν εντοπίσει βιντεοληπτικό υλικό σε Λουτράκι, Εθνική Οδό και Αθήνα με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης για να μεταβεί στο Λουτράκι και να επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά την διπλή δολοφονία. Πρόκειται για έναν νοικιασμένο TOYOTA YARIS λευκού χρώματος, το οποίο μάλιστα επέστρεψε το πρωί μετά το έγκλημα στην εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Πρόσθετα, από έρευνα των Αρχών προέκυψε πως ο δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, αναζητούσε τρόπους να διαφύγει για την Αλβανία και μάλιστα προέκυψε πως είχε πάει στα πρακτορεία των λεωφορείων για Αλβανία στο Μεταξουργείο, όπου επίσης ρώτησε δύο οδηγούς ταξί πόσο θα κόστιζε αν τους μίσθωνε για να τον πάνε στην Κακαβιά.

Βεβαίως δεν πήρε ούτε λεωφορείο ούτε ταξί και αποχώρησε και από εκείνη την στιγμή χάνονται εντελώς τα ίχνη του. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν εξίσου πιθανό να κρύβεται κάπου στην Ελλάδα ή να κατάφερε τελικά να διαφύγει στην Αλβανία γι αυτό και το ένταλμα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να μετατραπεί σε διεθνές.

Το κίνητρο της διπλής δολοφονίας ήταν ερωτικό, ενώ η μαζικότητα των χτυπημάτων με μπαλτά η γεωργικό εργαλείο που δέχτηκαν τα θύματα σε όλο τους το σώμα και τα κεφάλια, φανέρωναν και το μίσος που έδειξε ο δράστης.

Αμέσως μετά την πράξη του, κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Σημειώνεται επίσης πως ο σεσημασμένος κακοποιός παρενοχλούσε συχνά την άτυχη γυναίκα και δεν αποδεχόταν για κανέναν λόγο τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου της 10ης Οκτωβρίου. Από την πινακίδα κατέληξαν στην ιδιοκτήτρια του οχήματος την οποία αναζητούσαν από τα ξημερώματα της Κυριακής, δεν την βρήκαν στην οικία της και όταν πήγαν στο εξοχικό, μπήκαν στο εσωτερικό του και ήρθαν αντιμέτωποι με το ειδεχθές διπλό έγκλημα. Η 43χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με επιχειρηματία της Μυκόνου, με τον οποίο είχε αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα