Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα της και στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες της

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα της και στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες της
Το σπίτι στην την Αγία Παρασκευή όπου την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, 35χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της Eurokinissi

Η νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε εντός οικίας στην Αγία Παρασκευή - Η κόρη του θύματος φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία που αυτή την φορά εκτυλίχθηκε εντός οικίας στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Αμαρυλλίδος 25.

Μία 31χρονη που διέμενε μαζί με τον πατέρα της, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου όπως όλα δείχνουν, τον άτυχο 68χρονο με πολλαπλές μαχαιριές και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της.

Η γυναίκα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο ενώ στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής.

Το σπίτι στην την Αγία Παρασκευή όπυ την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, 35χρονη μαχαίρωσε τον πατέρα της και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. Eurokinissi

Η κόρη του θύματος φέρεται να πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και έτσι επί του παρόντος δεν έχουν καταφέρει οι αστυνομικοί να μπορέσουν να της μιλήσουν, για να βγάλουν περισσότερα συμπεράσματα για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα