Μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια: Παλιοί συνεργοί του θύματος οι δράστες – Τον θεωρούσαν “καρφί” της αστυνομίας

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια: Παλιοί συνεργοί του θύματος οι δράστες – Τον θεωρούσαν “καρφί” της αστυνομίας
Eurokinissi

Το θύμα ήταν γνωστός στις Αρχές για τις σχέσεις του με τη μαφία και την διακίνηση ναρκωτικών. Είχαν προηγηθεί τέσσερις απόπειρες δολοφονίας σε βάρος του.

Ένα άσβεστο μίσος διατηρούσε ο αλβανικής καταγωγής εντολέας και «εγκέφαλος» της εκτέλεσης σε βάρος του ομοεθνή του Α. Πάπα που έπεσε νεκρός από δολοφονική επίθεση επαγγελματία δολοφόνου, έξω από καφετέρια στην οδό Δυρραχίου, στα Σεπόλια, απογευματινές ώρες στις 30 Μαΐου 2021.

Μετά από διαρκή έρευνα, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Το θύμα ήταν γνωστός στις Αρχές για τις σχέσεις του με τη μαφία και την διακίνηση ναρκωτικών. Οι δράστες ήταν παλιοί συνεργοί του με τους οποίους είχε χωρίσει τους δρόμους του και διακινούσε μόνος του πλέον ναρκωτικά.

Είχαν προηγηθεί τέσσερις απόπειρες σε βάρος του μέχρι που ήρθε ο εκτελεστής από την Αλβανία λίγες ημέρες πριν, εκπλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του και διέφυγε πάλι πίσω στην χώρα του.

Μάλιστα ο «εγκέφαλος» που ήταν ανταγωνιστής του πια, τον θεωρούσε και «καρφί» της Αστυνομίας και το μίσος του είχε γίνει ακόμη μεγαλύτερο καθώς θεωρούσε υπεύθυνο τον Πάπα, για «δουλειές» της συμμορίας του που είχαν χαλάσει.

Αμέσως μετά την εκτέλεση, ο Αλβανός «εγκέφαλος» που οδηγούσε ταξί, διέφυγε από το σημείο μαζί με τον εκτελεστή και στην πορεία άλλαξαν ταξί με τον Έλληνα συνεργό του για να δυσκολέψουν τις Αρχές στον εντοπισμό τους. Με τα ταξί άλλωστε η συμμορία διακινούσε και τα ναρκωτικά.

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, εντοπίσθηκαν οι δύο συνεργοί, οι οποίοι προσήχθησαν και ακολούθως συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του φυσικού αυτουργού συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα