Μακελειό στην Ανδραβίδα: Έκανε σιγαστήρα το μαξιλάρι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος – Τι είπε για τα παιδιά

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Έκανε σιγαστήρα το μαξιλάρι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος – Τι είπε για τα παιδιά
Ο 60χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος του φονικού στην Ανδραβίδα ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ EUROKINISS

Απολογείται την Τρίτη ο 60χρονος δράστης του εγκλήματος στην Ανδραβίδα. Ομολόγησε τον φόνο του ζευγαριού, αλλά δεν ήθελε να "θυμηθεί" τι έγινε με τα δύο παιδιά. Τι είπε στους αστυνομικούς.

Αύριο, Τρίτη (08/03), αναμένεται να απολογηθεί ο 60χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε με τον άνδρα της οικογένειας, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί στον φόνο των δύο παιδιών.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το ζευγάρι με πιστόλι 9 χιλιοστών προτού πνίξει τα δύο παιδιά, φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μαξιλάρι ως “σιγαστήρα” για να μην ακουστούν οι πυροβολισμοί.

Όπως προέκυψε, αμέσως μετά προσπάθησε να καθαρίσει τον χώρο και να βάλει τις σορούς πάνω σε τρέιλερ, με σκοπό να τις εξαφανίσει και να αποκρύψει το έγκλημα.

“Όλες οι κινήσεις και οι ενέργειές του δείχνουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος είχε σχεδιάσει τις αξιόποινες πράξεις του και επιθυμούσε να ολοκληρώσει το εγκληματικό του αποτέλεσμα. Εμείς θα δηλώσουμε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του κατηγορουμένου και θα πράξουμε κάθετι που απαιτείται για την παραδειγματική του τιμωρία. Οι συγγενείς των θυμάτων ένα πράγμα ζητούν: παραδειγματική τιμωρία στον δράστη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιάννα Παναγοπούλου.

Η ομολογία του 60χρονου – Τι είπε για τα παιδιά

Υπό το βάρος των στοιχείων τα οποία του παρουσίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, παραδέχτηκε ότι σκότωσε το ζευγάρι δίνοντας τη δική του εκδοχή, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση πως “δεν του πλήρωναν τα ενοίκια”.

Σχετικά με τη δολοφονία των δύο παιδιών, ο 60χρονος προσπάθησε να αποφύγει τις σχετικές ερωτήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος δεν έχει ομολογήσει τις δολοφονίες των παιδιών. Κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”.

Πάντως, όπως επεσήμανε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα