Μακρακώμη: Όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι τσακώθηκε και ο σύζυγος πυροβόλησε την γυναίκα του

Μακρακώμη: Όλα δείχνουν ότι το ζευγάρι τσακώθηκε και ο σύζυγος πυροβόλησε την γυναίκα του
Το σπίτι στην Μακρακώμη Φθιώτιδας όπου αστυνομικοί εντόπισαν νεκρούς έναν άνδρα 48 ετών και μια γυναίκα 50 ετών, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. Eurokinissi

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας δείχνει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας πως δεν υπήρχε προμελέτη και ενδεχομένως κάποιος τσακωμός ξέφυγε με τραγικά αποτελέσματα.

Στην εκδοχή του συζυγικού τσακωμού οδηγούνται οι Αρχές στην Μακρακώμη για τα κίνητρα της δολοφονίας της 51χρονης γυναίκας και την αυτοχειρία που ακολούθησε του 49χρονου συζύγου της, όπως όλα δείχνουν.

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας δείχνει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας πως δεν υπήρχε προμελέτη και ενδεχομένως κάποιος τσακωμός ξέφυγε με αυτά τα τραγικά αποτελέσματα.

Οι συγγενείς του ανδρόγυνου που δεν είχε αποκτήσει παιδιά, αναφέρουν πως ήταν αγαπημένοι και δεν συνήθιζαν να τσακώνονται, ωστόσο από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί από τους γείτονές τους, δεν φαίνεται να συμφωνούν μαζί τους.

Το ζευγάρι διατηρούσε ένα πρατήριο καυσίμων στην είσοδο της πόλης κάτω από την οικία που διέμεναν.

Το πρωί οι συγγενείς τους αντιλήφθηκαν πως το πρατήριο ήταν κλειστό, κάλεσαν την Αστυνομία και μαζί τους εισήλθαν στο σπίτι αντικρίζοντας την φρικτή εικόνα της γυναίκας νεκρής με ένα πυροβολισμό στο πρόσωπο και λίγο πιο μπροστά της πεσμένο στο πλάι και επίσης νεκρό τον σύζυγό της με πυροβολισμό εξ επαφής στον κρόταφο. Λίγο πιο δίπλα του βρέθηκε ένα περίστροφο, το οποίο κατασχέθηκε για βαλλιστική εξέταση και λήψη αποτυπωμάτων.

Αν και οι Αρχές θα αναμένουν και τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος παραβίασης του χώρου και η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί παραπέμπει στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας και εν συνεχεία αυτοχειρίας από τον 49χρονο, εκτιμάται πως τη νύχτα ή τα ξημερώματα έγινε κάποιος έντονος τσακωμός που οδήγησε τον 49χρονο στην απονενοημένη πράξη να πυροβολήσει και να σκοτώσει την σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει και ο ίδιος με το ίδιο όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα