Μαθητές δημοτικού κακοποίησαν σεξουαλικά 10χρονο συμμαθητή τους

Μαθητές δημοτικού κακοποίησαν σεξουαλικά 10χρονο συμμαθητή τους

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο από περιστατικό σεξουαλικής κακοποίηση και βασανισμού ενός 10χρονου μαθητή από συμμαθητές τους σε δημοτικό σχολείο της πόλης

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου από τις καταγγελίες που έγιναν από τον πατέρα ενός 10χρονου μαθητή σε δημοτικό σχολείο του Βόλου.

Δύο ημέρες πριν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο πατέρας του άτυχου παιδιού κατήγγειλε πως τρεις συνομήλικοι συμμαθητές του, δύο αγοράκια και ένα κοριτσάκι του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν με την βία και τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ένα μεταλλικό αντικείμενο!

Στο παιδάκι παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στο Νοσοκομείο, ενώ ζητήθηκε από την Εισαγγελία να γίνει και ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, το αποτέλεσμα της οποίας παραδόθηκε αρμοδίως.

Λόγω της ηλικίας των δραστών υπάρχει ακαταδίωκτο, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τους γονείς τους που ενδεχομένως θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το παιδάκι ήδη και με απόφαση της Πρωτοβάθμιας αποφασίστηκε να μεταφερθεί άμεσα σε άλλο δημοτικό σχολείο της πόλης, ώστε να απομακρυνθεί από τους βασανιστές του, που του ασκούσαν “bullying” μέχρι του σημείου που το κακοποίησαν!

Το περιστατικό έχει προβληματίσει τόσο την Αστυνομία όσο και την Εισαγγελία, ενώ είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα ελληνικά σχολεία για τα περιστατικά “bullying” και μάλιστα με τόσο ακραία εξέλιξη που τείνουν να γίνουν μάστιγα.

SHARE: