Με ενστάσεις, συνεχίστηκε η δίκη Τσοχατζόπουλου

Με ενστάσεις, συνεχίστηκε η δίκη Τσοχατζόπουλου

Για τις 14 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, για να αποφανθεί το δικαστήριο για τη νέα ένσταση που προέβαλε η υπεράσπιση.

Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι

Συνεχίστηκε, σήμερα η δευτεροβάθμια δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των 16 συγκρατούμενων του, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να υποβάλλουν ενστάσεις σχετικά με την υπόθεση των πράνομων αμοιβών από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η συνεδρίαση του δικαστηρίου διακόπηκε για τις 14 Νοεμβρίου, προκειμένου το δικαστικό σώμα να αποφανθεί για τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από την πλευρά υπεράσπισης.

Οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν αφορούσαν ζητήματα, όπως η παραγραφή του αδικήματος της δωροδοκίας, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ιδιωποίησή τους

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκρατούμενοί του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται η σύζυγος του, Βίκη Σταμάτη και η κόρη του, Αρετή, έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, με κάθρειξη για την διακίνηση και την απόκρυψη μεγάλων χρηματικών ποσών, που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν και φέρεται να δόθηκαν για την αγορά των υποβρυχίων και των TORM1.

(Με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ)

SHARE:

24Media Network