Μέγαρα: Θεία στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

Μέγαρα: Θεία στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

Βασική ύποπτη της στυγερής δολοφονίας η 45χρονη θεία του που βρέθηκε με κομμένες φλέβες και τραύματα από μαχαίρι σε πόδια και λαιμό

Ένα άγριο έγκλημα έγινε νωρίτερα το μεσημέρι στα Μέγαρα, με θύμα ένα αβάπτιστο, μόλις 4 ετών κοριτσάκι και δολοφόνο την ίδια του την θεία η οποία φέρεται να διέπραξε και απόπειρα αυτοχειρίας στη συνέχεια.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού που φέρονται να είναι τοξικομανείς, είχαν αφήσει το παιδί να μεγαλώσει στο σπίτι στης γιαγιάς του. Εκείνη την ώρα, φαίνεται πως στο σπίτι επί της οδού Αγίου Στεφάνου στα Μέγαρα, βρίσκονταν μόνο η θεία η οποία πιθανότατα πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και το 4χρονο ανηψάκι της.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο θυμίζει σφαγείο! Το παιδάκι βρέθηκε από τον σύζυγο τη θείας του, νεκρό στο κρεβατάκι του, στραγγαλισμένο και με ίχνη αίματος στον λαιμό του, ενώ πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος, βρέθηκε η θεία του, η οποία πιθανότατα μετά την απονενοημένη πράξη της προχώρησε και σε απόπειρα αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της βιολογικής του μητέρας το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει εξαιτίας του ότι οι γονείς ήταν τοξικομανείς.

Η 45χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στις φλέβες των καρπών της, στα πόδια και τον λαιμό της, ενώ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Στο σημείο βρέθηκαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την έρευνα και ιατροδικαστής ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί έφερε ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου ως απόρροια στραγγαλισμού. Αύριο θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.

Η 45χρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ τη βρήκαν να έχει ακόμα τις αισθήσεις της και λίγο πριν τις χάσει, είπε: “Εγώ, το’κανα”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει τυχόν νοσηλεία της ίδιας σε ίδρυμα να και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα