Μεσσήνη: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Προσήχθη ο εν διαστάσει σύζυγός της

Μεσσήνη: Γυναίκα δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Προσήχθη ο εν διαστάσει σύζυγός της
Αστυνομία eurokinissi

Η 49χρονη κινδυνεύει να χάσει την όραση από το ένα της μάτι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας - Προσήχθη ως ύποπτος ο εν διαστάσει σύζυγός της και να ανακρίνεται

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας με θύματα γυναίκες. Αυτή την φορά έπεσε θύμα μία 49χρονη Ελληνίδα στις τέσσερις τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν πήγε να ανοίξει την επιχείρησή της στην Ανάληψη Μεσσήνης και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από έναν άντρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου οι γιατροί της οφθαλμολογικής κλινικής δίνουν μάχη να της σώσουν το ένα της μάτι από το οποίο κινδυνεύει να χάσει την όρασή της, εξαιτίας του άγνωστου μέχρι στιγμής καυστικού υγρού που χρησιμοποίησε ο δράστης στην επίθεσή του.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας ερευνούν την υπόθεση με πιθανότερο το προσωπικό κίνητρο. Από την Αστυνομία μετά από επίμονες έρευνες εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται ο εν διαστάσει σύζυγός της άτυχης γυναίκας με την οποία φαίνεται να είχαν συχνές προστριβές και ανεπιτυχείς προσπάθειες επανασύνδεσης.

Αν και όλα δείχνουν πως οι τοπικές αστυνομικές Αρχές οδηγούνται στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όταν προκύψουν νεότερα θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version