Μεσσηνία: Δρακόντεια μέτρα για την αποφυγή βεντέτας μετά τη δολοφονία 18χρονου

Μεσσηνία: Δρακόντεια μέτρα για την αποφυγή βεντέτας μετά τη δολοφονία 18χρονου
tharrosnews.gr

Μέχρι τα μεσάνυχτα κράτησαν οι εντάσεις με πλήθος Ρομά που διαμαρτύρονταν για την αιματηρή κατάληξη που είχε εις βάρος ενός 18χρονου Ρομά η ληστεία σε βάρος ενός 63χρονου στο χωριό Πιπερίτσα Μεσσήνης

Δρακόντεια μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία στην Μεσσήνη καθώς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο 63χρονος που συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος ενός 18χρονου Ρομά στην Πιπερίτσα Μεσσήνης.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν ο 18χρονος μαζί με δύο 17χρονους, επίσης Ρομά, εισέβαλαν στην οικία του 63χρονου με σκοπό την ληστεία. Εκείνος τους αντιλήφθηκε και όταν κινήθηκε εναντίον τους, ένας εξ αυτών τον έσπρωξε, έπεσε κάτω και τράπηκαν σε φυγή. Ο 63χρονος όμως όταν σηκώθηκε, έστρεψε προς το μέρος τους την καραμπίνα που κρατούσε και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου.

Οι δύο ανήλικοι συνεργοί του θύματος συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για ληστεία και σε βάρος του 63χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Από εκείνη την στιγμή όμως και μετά ξέσπασαν σοβαρές εντάσεις με πλήθος Ρομά από την περιοχή που συγκεντρώθηκαν τόσο στο χωριό, όσο και έξω από το Νοσοκομείο Καλαμάτας που είχε μεταφερθεί ο θανάσιμα τραυματισμένος 18χρονος, ζητώντας εκδίκηση. Οι εντάσεις κράτησαν μέχρι τα μεσάνυχτα, τόσο στην Μεσσήνη όσο και στην Επαρχιακή Οδό Μεσσήνης-Μελιγαλά, όπου συγκεντρώθηκαν και έστησαν οδοφράγματα.

Από την πλευρά της η Αστυνομία λαμβάνει αυστηρά μέτρα επιτήρησης με ενισχύσεις και από την υπόλοιπη Πελοπόννησο, για να μην προκληθούν νέες εντάσεις και βεβαίως για να αποφευχθούν τυχόν πράξεις αντεκδίκησης.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα