Μοσχάτο: Απαγχονισμό και άγριο ξυλοδαρμό έδειξε η νεκροτομή

Μοσχάτο: Απαγχονισμό και άγριο ξυλοδαρμό έδειξε η νεκροτομή
eurokinissi

Τα νεκροτομικά ευρήματα συνάδουν με τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης για το έγκλημα στο Μοσχάτο, ενώ στο θύμα εντοπίστηκαν και χτυπήματα από άγριο ξυλοδαρμό και τραύματα από παλιότερους ξυλοδαρμούς.

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε η 47χρονη συλληφθείσα στο Μοσχάτο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης φαίνεται να γίνεται αποδεκτός αφού ταιριάζουν τα νεκροτομικά ευρήματα. Εκείνη ισχυρίστηκε πως ήδη όταν πήγε στο σπίτι, ο 50χρονος είχε ετοιμάσει την θηλιά και ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει. Αποπειράθηκε να τον στραγγαλίσει η ίδια μετά από τσακωμό με ένα κορδόνι και όταν δεν θα κατάφερε, τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει και κλώτσησε την καρέκλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όντως τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξαν ασφυκτικό θάνατο διά βρόγχου με μία ζώνη που είχε κρεμάσει το θύμα σε μονόζυγο.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η εικόνα άγριου ξυλοδαρμού που είχε υποστεί το θύμα. Ο ιατροδικαστής εντόπισε κατάγματα στα πλευρά από χτυπήματα, τουλάχιστον τέσσερις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και την μύτη από γροθιές και πλήθος από μελανιές στο αριστερό χέρι που προφανώς είχε βάλει μπροστά του για άμυνα.

Ο ιατροδικαστής όμως εντόπισε και παλιότερους τραυματισμούς από ξυλοδαρμό που κάποιοι τοποθετούνται τέσσερις ημέρες πριν και κάποιοι ακόμα και 15 ημέρες πριν τον θάνατό του, που σημαίνει ότι είχε πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμών όχι μόνο από την κατηγορούμενη αλλά ίσως και από άλλα άτομα που είχαν χάσει τα χρήματά τους από επενδύσεις που πρότεινε ο 50χρονος Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε πελάτες του. Οι δράστες αυτών των ξυλοδαρμών παραμένουν άγνωστοι. Ανάμεσα σε εκείνους που έχασαν χρήματα ήταν και συγγενείς της κατηγορούμενης πέρα από την ίδια.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην οικία του θύματος, επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. Η 47χρονη έψαχνε με οργή να βρει το σπίτι του και όταν το βρήκε έμεινε μέσα περίπου τρεις ώρες, τσακωνόταν με το θύμα και τον χτυπούσε, μέχρι που άρπαξε ένα κορδόνι και αποπειράθηκε να τον στραγγαλίσει.

Όταν εκείνη δεν τα κατάφερε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, έχοντας πάρει ίσως την απόφαση να αυτοκτονήσει, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να το πράξει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη τράβηξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Περίοικος που άκουγε την φασαρία από το διαμέρισμα και τις φωνές, κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί την βρήκαν εντός του διαμερίσματος και την συνέλαβαν. Το θύμα ζούσε μόνος, καθώς βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του και είχε δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα