Μοσχάτο: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η 47χρονη – “Εγώ έσπρωξα την καρέκλα”

Μοσχάτο: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η 47χρονη – “Εγώ έσπρωξα την καρέκλα”
Έγκλημα στο Μοσχάτο ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / iNTIME NEWS

Η 47χρονη ισχυρίστηκε ότι το θύμα πέρασε μία ζώνη από ένα μονόζυγο και κρεμάστηκε, ενώ η ίδια κλώτσησε την καρέκλα-Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθεί αν ισχύουν τα λεγόμενά της.

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας είναι η 47χρονη γυναίκα στο Μοσχάτο, που οδηγήθηκε απογευματινές ώρες χθες Δευτέρα (16/01) στην Ασφάλεια Πειραιά και μετά την εξέτασή της, σχηματίστηκε σε βάρος της σχετική δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν χθες, απογευματινές ώρες, όπου το θύμα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του, επί της οδού Άνδρου, στο Μοσχάτο. Συγκεκριμένα, ένας περίοικος άκουγε φωνές και φασαρία και κάλεσε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μετέβησαν σε διαμέρισμα 2ου ορόφου και τους άνοιξε μία 47χρονη γυναίκα.

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε ένας 50χρονος άντρας απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη, περασμένη σε μονόζυγο.

Έγκλημα στο Μοσχάτο ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / iNTIME NEWS

Η γυναίκα που είναι επιχειρηματίας εξεταζόμενη στην Ασφάλεια Πειραιά, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, πως ο 50χρονος της χρωστούσε πολλά χρήματα από μία δήθεν επένδυση για την οποία την είχε πείσει να τον εμπιστευτεί και εκείνος έχασε τα λεφτά, κάτι που όπως φαίνεται είχε συμβεί και με συγγενείς της που τους πρότεινε να επενδύσουν χρήματα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά και σε άλλα άτομα.

Η ίδια είπε αρχικά στους αστυνομικούς που την βρήκαν στο διαμέρισμά του, πως πήγε στο σπίτι του για να του ζητήσει τον λόγο, τσακώθηκαν άγρια και κάποια στιγμή όπως ισχυρίστηκε, εκείνος μπήκε στο δωμάτιό του και κρεμάστηκε πιθανόν από τύψεις για την οικονομική της καταστροφή, χωρίς εκείνη να προλάβει, να τον βοηθήσει…

Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκε, κατά την εξέτασή της, παραδέχτηκε όμως, πως κατά την διάρκεια του τσακωμού, κάποια στιγμή τον άρπαξε από τον λαιμό και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει, δίχως όμως όπως είπε να το καταφέρει…

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, ο 50χρονος είχε τύψεις και μετά από αυτό πέρασε μία ζώνη από ένα μονόζυγο και έκανε μία θηλιά και η γυναίκα τον έπεισε να ανέβει σε μία καρέκλα και να περάσει την θηλιά στον λαιμό του, ενώ στην συνέχεια η ίδια κλώτσησε την καρέκλα.

Έγκλημα στο Μοσχάτο ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / iNTIME NEWS


Αυτά ήταν αρκετά για να σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για ανθρωποκτονία, ωστόσο οι Αρχές θα αναμένουν το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να δουν αν όσα ισχυρίζεται, συμπίπτουν και με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ή όχι, ειδικά με δεδομένο ότι το θύμα και η κατηγορούμενη είναι σχετικά μικρόσωμοι και οι δύο και πρέπει κάπως να εξηγηθούν αυτά που καταθέτει.

Δηλαδή αν ο θάνατός του οφείλεται σε στραγγαλισμό με τα χέρια ή με βρόγχο όπως η ίδια ισχυρίζεται, αν ο βρόγχος ακολούθησε του θανάτου ή όχι για να φανεί ως αυτοχειρία και βεβαίως αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο που τυχόν ήταν παρών, κάτι που μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από την έρευνα των Αρχών.

Ο 50χρονος άνδρας ζούσε μόνος του γιατί ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα