Μυστηριώδης κλοπή με τεράστια λεία από θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό

Μυστηριώδης κλοπή με τεράστια λεία από θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό
Κλοπή μυστήριο σε θυρίδες τράπεζας αποκαλύφθηκε μετά από απανωτές καταγγελίες Shutterstock

Καταγγελίες συζύγων επιχειρηματιών στην Ασφάλεια για την κλοπή μεγάλων χρηματικών ποσών και κοσμημάτων από θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού. Τι ερευνούν οι αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής ύστερα από απανωτές καταγγελίες συζύγων επιχειρηματιών, πως έχουν ανοιχτεί οι θυρίδες που διατηρούν σε συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό και έχουν αφαιρεθεί χρηματικά ποσά, κοσμήματα, χρυσαφικά, τιμαλφή και χρυσές λίρες αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Στο συγκεκριμένο υποκατάστημα υπάρχουν εκατοντάδες θυρίδες όμως από τα μέσα του μήνα έως τώρα έχουν υπάρξει τέσσερις καταγγελίες, άρα φαίνεται πως η επιλογή των δραστών δεν ήταν τυχαία, αλλά κάτι παραπάνω από στοχευμένη, που σημαίνει ότι ενδεχομένως υπήρχε και σχετική πληροφόρηση.

Αρχικά, δέκτης αυτών των καταγγελιών έγινε το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, η διερεύνηση προωθήθηκε στις κεντρικές αρμόδιες υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής.

Επί του παρόντος αποτελεί γρίφο για τις Αρχές το πώς κατέστη δυνατή αυτή η κλοπή και η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με λήψη καταθέσεων, υλικού κλειστών κυκλωμάτων κλπ. ώστε να μπορέσει να ξεδιπλωθεί το νήμα αυτής της υπόθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα