Νέα Ιωνία: Παραδόθηκε 33χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια

Νέα Ιωνία: Παραδόθηκε 33χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια
Η καφετέρια στην οποία σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ένας άνδρας 33 ετών παραδόθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και συνελήφθη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του 40χρονου σε καφέ στη Νέα Ιωνία στις 21 Φεβρουαρίου.

Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, το πρωί της Τρίτης (28/3), στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ένας 33χρονος αλλοδαπός, ο οποίος και ήταν συνεργός στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, όπου και δολοφονήθηκε ένας 40χρονος υδραυλικός.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, μετά και την αυτόβουλη παρουσίασή του στο Τμήμα συνελήφθη, καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για συνεργεία στην ανθρωποκτονία του 40χρονου άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, καθώς βρισκόταν στην καφετέρια για να παρακολουθήσει έναν αθλητικό αγώνα, όταν θαμώνες έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν. Η μία από τις σφαίρες αποδείχτηκε μοιραία για τον 40χρονο, που έπεσε νεκρός.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη από την αστυνομία ένας 23χρονος, ως ένας από τους οχτώ άντρες που έχουν ταυτοποιηθεί ως εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του υδραυλικού.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«28-3-2023 πρωινές ώρες σήμερα παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για τη συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα