Νέα σύλληψη για την 'Επιχείρηση Γοργοπόταμος'

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΔΙΚΗ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" // ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΔΙΚΗ "ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" // ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ. ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Πρόκειται για 24χρονο Αλβανό ποινικό που φρόντισε μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού για τον εφοδιασμό με καλάσνικοφ της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Συνελήφθη ένας 24χρονος Αλβανός, για την εμπλοκή του στην υπόθεση «Γοργοπόταμος». Ο συλληφθείς ήταν ποινικός κρατούμενος και έγκλειστος των Φυλακών Κορυδαλλού και εκεί φαίνεται να ανέπτυξε στενές σχέσεις με τα ηγετικά στελέχη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Όπως φαίνεται, για λογαριασμό των οποίων παρήγγειλε ένα καλάσνικοφ-«καλάμι» (όπως αποκαλούνταν τα καλάσνικοφ στις συνομιλίες των εμπλεκομένων που κατέγραψε η Αντιτρομοκρατική) το οποίο και παραδόθηκε στην Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συγκέντρωσε με παρόμοιο τρόπο και τον υπόλοιπο οπλισμό, που εν συνεχεία μετέφερε στην γιάφκα της Αναβύσσου.

Ο 24χρονος που είναι αδελφός άλλου εμπλεκόμενου για την ίδια υπόθεση και με τον ίδιο ρόλο, αποφυλακίστηκε πριν τέσσερις μήνες και σήμερα εντοπίστηκε στον Πειραιά, μετά από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών. Καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του νέο ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή για την κατοχή και τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης με όπλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι, ενώπιον του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

SHARE:

24Media Network