Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυ, που αγνοείται

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυ, που αγνοείται

Εντοπίστηκε ο βιολογικός πατέρας της μικρής που "αδειάζει" με την κατάθεσή του την μητέρα. Βρέθηκε και χρηματικό ποσό στην κατοχή της Δημητρίνα Μπορίσοβα

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, που σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της εξαφανίστηκε από την Ομόνοια στις 21 Απριλίου και ενώ την κρατούσε όσο έλειπε μία συμπατριώτισσά της με το όνομα «Σύλβια».

Οι άντρες του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων εντόπισαν τον 27χρονο, επίσης Βούλγαρο, βιολογικό πατέρα της μικρής, ο οποίος φέρεται επίσης να είναι τοξικομανής και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια για κατάθεση. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι το παιδάκι το έβλεπε συχνά, πως το έχει δει τις ημέρες που έλειπε η μητέρα, δίνοντας όμως άλλες ημερομηνίες με αυτές που επικαλέστηκε η μητέρα του παιδιού για το ταξίδι της στη Σόφια και αρνείται την ύπαρξη οποιασδήποτε «Σύλβιας». Τουλάχιστον, δεν γνωρίζει όπως υποστήριξε, να υπάρχει τέτοιο πρόσωπο στο περιβάλλον της Μπορίσοβα.

Πρόσθετα, η Ασφάλεια φέρεται να εντόπισε και χρηματικό ποσό στην κατοχή της 25χρονης μητέρας, το οποίο εξετάζουν πως μπορεί να το απέκτησε, ενώ ο πατέρας της μικρής έκανε λόγο και για την ύπαρξη ενός ηλικιωμένου Γερμανού στη ζωή της μητέρας.

Η Interpol είναι ενήμερη για όλες τις εξελίξεις καθώς αυτό που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τις Αρχές είναι ο έγκαιρος εντοπισμός της μικρής έστω και στο εξωτερικό, καθώς όσο κυλούν τα 24ωρα, οι πιθανότητες επιτυχούς εντοπισμού της λιγοστεύουν. Οι αντιφάσεις πάντως και των δύο, πατέρα και μητέρας μοιάζουν πολλές και ο ένας στην ουσία ακυρώνει την κατάθεση του άλλου. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέχρι το απόγευμα να υπάρξουν εξελίξεις για την υπόθεση όσον αφορά τη μητέρα αλλά και τον πατέρα του 4χρονου κοριτσιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα