Κηφισιά: Νεαρός επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκες, εκ των οποίων μία ανήλικη

Κηφισιά: Νεαρός επιτέθηκε και αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκες, εκ των οποίων μία ανήλικη
Βιασμός / Κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Συνελήφθη 27χρονος για την απόπειρα βιασμού δύο γυναικών στην Κηφισιά.

Συνελήφθη στην Κηφισιά ένας 27χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος δύο γυναικών στις οποίες επιτέθηκε με σκοπό να τις βιάσει.

Το πρώτο περιστατικό έγινε χθες λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, στην συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη, όπου αρχικά επιτέθηκε σε μία 41χρονη και αφού προέβη σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της με χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να την σύρει σε σημείο που είχε φυλλωσιές για να την βιάσει, πλην όμως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μία μόλις ώρα μετά, εντόπισε νέο στόχο, αυτή την φορά μία 55χρονη γυναίκα επί της οδού Αχαρνών στην Κηφισιά, σε βάρος τις οποίας προέβη επίσης σε άσεμνες πράξεις και από τις φωνές που έβαλε το θύμα, τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια.

Οι γυναίκες κάλεσαν την Αστυνομία και μετά από αναζητήσεις της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέντε λεπτά με το δεύτερο περιστατικό, εντοπίστηκε ο δράστης επί της οδού Αχαρνών από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, όπου τα θύματά του προσήλθαν και τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και συνελήφθη. Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε πως είχε επιτεθεί και σε βάρος μίας ανήλικης στις 30 Ιανουαρίου και την καταγγελία την είχαν κάνει οι γονείς της.

Στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

“Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 20-3-2023 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 27χρονος ημεδαπός για απόπειρα βιασμού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Λίγο πριν τη σύλληψή του, σε χρονικό διάστημα μιας ώρας, ο κατηγορούμενος προσέγγισε από πίσω δύο γυναίκες και αιφνιδιαστικά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη μία περίπτωση μάλιστα, έσπρωξε το θύμα ώστε να το απομονώσει σε σημείο του οδοστρώματος που υπήρχαν φυλλωσιές. Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τον κατηγορούμενο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον αναζητούσαν, εντόπισαν τον 27χρονο στην περιοχή της Κηφισιάς, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω πράξεων.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξιχνιάστηκε μία ακόμα περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, στην οποία προέβη ο κατηγορούμενος απογευματινές ώρες της 30-1-2023 στην περιοχή της Κηφισιάς σε βάρος ανήλικης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα