Νέο αίτημα αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Νέο αίτημα αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Εφετείο, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015. Το πενταμελές Εφετείο κακουργημάτων υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως, αποφάσισε την αποφυλάκιση τςη Βίκυς Σταμάτη μετά από 3 χρόνια κράτησης και 6 αιτήματα χωρίς αποτέλεσμα. Η Βίκυ Σταμάτη αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της αφαίρεσης διαβατηρίου, της υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που δήλωσε στο δικαστήριο και της εγγυοδοσίας ύψους 50.000 ευρώ. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά αίτημα να ανασταλεί η ποινή που του έχει επιβληθεί για το "μαύρο πολιτικό χρήμα"

Ακόμη ένα αίτημα αποφυλάκισης, το τρότο κατά σειρά, υπέβαλε σημερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όποτ εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση του “μαύρου πολιτικού χρήματος”.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης ζητησέ εκ νέου να αφεθεί ελεύθερος, υποστηρίζοντας ακόμα μία φορά ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας λόγο και της ηλικίας του καθώς διανύει το 77ο έτος. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις συνθήκες κράτησής του, ισχυριζόμενος ότι η ζωή του διατρέχει κίνδυνο όσο παραμένει κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το νέο αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να εξεταστεί στις 26 Νοεμβρίου, οπότε και διέκοψε το δικαστήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα