Νέο σοβαρή υπόθεση “απώλειας” 6 ασυρμάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Νέο σοβαρή υπόθεση “απώλειας” 6 ασυρμάτων της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό Shutterstock

Σε κίνδυνο μπαίνουν ζωές αστυνομικών που θα βρεθούν να καταδιώκουν κακοποιούς από την παράνομη δραστηριότητα επίορκων αστυνομικών που προμηθεύουν κακοποιούς με ασυρμάτους της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική έρευνα από το Εσωτερικών Υποθέσεων για μία ακόμη πολύ σημαντική υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία, που δύναται όχι μόνο να χαλάσει δουλειές της Αστυνομίας αλλά και να θέσει σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών που θα βρεθούν να καταδιώκουν κακοποιούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μήνες είχε περιέλθει η πληροφορία στο Εσωτερικών Υποθέσεων πως λείπουν 6 ασύρματοι Tetra από το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας και …κανείς εκ των υπευθύνων δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

Αυτό μοιραία έχει προκαλέσει τα βλέμματα του Εσωτερικών Υποθέσεων που έχουν «καρφωθεί» πάνω στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα και σε συγκεκριμένους αξιωματικούς, αφού είναι το τρίτο κατά σειρά ανάλογο περιστατικό.

Είχε προηγηθεί ο αξιωματικός στην ΓΑΔΑ που είχε νοικιάσει τον ασύρματό του σε κακοποιό, το ίδιο ένας Ειδικός Φρουρός πρόσφατα και πλέον αυτή η υπόθεση που θεωρείται και η πιο σοβαρή αφού σε αυτή την περίπτωση λείπουν έξι ασύρματοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε βάρος συγκεκριμένων ατόμων που έχει στοχοποιήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων, συνεχίζεται μέχρι να βρεθούν οι ασύρματοι και οι αποδέκτες τους και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα πραγματοποιήθηκε και αιφνιδιαστική έφοδος αντρών του Εσωτερικών Υποθέσεων.

Οι απανωτές αυτές υποθέσεις έχουν προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αφού καταδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει εντός των κόλπων του Σώματος και όπως χαρακτηριστικά σχολίασε υψηλόβαθμος αξιωματικός, «μόνο αύρα δεν έχουμε ακούσει ακόμα να έχουν νοικιάσει κάποιοι»…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα