Ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στο ΑΤ Ομόνοιας

Ντοκουμέντο: Η στιγμή της επίθεσης στο ΑΤ Ομόνοιας
Καρέ από την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας NEWS 24/7

Τον τρόπο που έγινε η επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας το βράδυ της Δευτέρας δείχνει βίντεο από κοντινή κάμερα ασφαλείας που δημοσιεύει το News 24/7

Στις 20:23 το βράδυ της Δευτέρας η ομάδα περίπου 50 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φτάνουν στο ΑΤ Ομόνοιας κρατώντας τς βόμβες μολότοφ.

Αφού τις ανάβουν, τις εκτοξεύουν προς το ΑΤ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εστίες φωτιάς και να παραδοθούν στις φλόγες 5 σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, 3 υπηρεσιακά οχήματα του Αστυνομικού Τμήματος και ένα βανάκι μεταγωγών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών επί της Πλατείας Λαυρίου, ενώ μαύρισμα υπέστη από βόμβα μολότοφ και η σκοπιά του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δύο υπέστησαν αναπνευστικά προβλήματα και δύο τραυματίστηκαν από θραύσματα τζαμιών. Διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Σε δεύτερο βίντεο, φαίνεται το αποτέλεσμα της επίθεσης καθώς έχουν καταγράφει τα επόμενα δευτερόλεπτα με εστίες φωτιάς και καπνούςεπί της οδού Βερανζέρου όπου βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα