Ο διάλογος αγάπης της 13χρονης με τον Αλβανό λίγο πριν την εξαφάνισή της

Ο διάλογος αγάπης της 13χρονης με τον Αλβανό λίγο πριν την εξαφάνισή της

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλασσαν ο 23χρονος Αλβανός με την Χριστίνα και την αδερφή της στο Facebook. Πονοκέφαλος για την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση που δεν θυμίζει απαγωγή (Pics)

Στο προφίλ του 23χρονου Αλβανού Μarjon Ajazi μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως η 13χρονη Χριστίνα και ο φερόμενος αρπαγέας γνωρίζονταν εδώ και λίγους μήνες, ενώ πονοκέφαλο προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ. η ιστορία που πλέον απομακρύνεται από το σενάριο της απαγωγής.

Διάλογοι με την μικρότερη αδερφή της Χριστίνας, φωτογραφίες, σχόλια κοινών φίλων, αλλά και η πρόθεση του 23χρονου να "πάρει μακριά την Χριστίνα" είναι προβάλλονται στο Facebook, ενώ προκαλούν την δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης, αλλά και την οργή της οικογένειας της ανήλικης που ζει στιγμές αγωνίας μέχρι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την εντοπίσουν.

Όπως φαίνεται και στο προφίλ του, ο Μarjon εργάζεται ως DJ σε διάφορα μπαρ, μένει στο Παλαιό Τσιφλίκι στην Καβάλα και δηλώνει πως ενδιαφέρεται για γνωριμίες με γυναίκες.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, η ανήλικη γνώρισε τον 23χρονο Αλβανό μέσω Facebook και διατηρούσε συχνή επαφή μαζί του με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα, προκειμένου να τον συναντήσει.

Mάλιστα, όπως προκύπτει και από τα μηνύματά τoυ στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου και την αδερφή της κοπέλας και δεν δίστασε λίγες ημέρες πριν το Πάσχα να αποκαλύψει δημοσίως ότι σχεδιάζει να κλεφτεί με την 13χρονη.

"Καλά μην κάνεις έτσι, θα την βλέπεις, δεν θα την πάω και στην Κίνα. Εδώ θα είμαστε" έγραψε σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την αδερφή της 13χρονης, η οποία τον ρωτούσε συνεχώς πώς θα ένιωθε αν εκείνος έχανε τη δική του αδερφή.

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι τον διάλογο διέκοψε η ίδια η 13χρονη, η οποία έγραψε στην αδερφή της: "Δεν θα πεθάνω. Θα με βλέπεις".

Ο διάλογος αγάπης της 13χρονης με τον Αλβανό λίγο πριν την εξαφάνισή της

Σε δημόσια θέα και τα λόγια αγάπης που αντάλλασσε το ζευγάρι, αποσπώντας πολλά "like" από κοινούς φίλους, όπως "το ξέρω ότι δεν θα με πληγώσεις ποτέ". "Το ξέρω ότι με λατρεύεις", εξομολογείται η 13χρονη στον "τοίχο" του Μarjon λίγες ημέρες πριν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν σε ποια περιοχή βρίσκεται μέσω της ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της και έπειτα από έρευνες ανακάλυψαν ότι στις 27 Μαΐου, η ανήλικη ήταν μαζί με τον 23χρονο δράστη σε αγροικία, στα Λουτρά Ελευθερούπολης του Δήμου Παγκαίου.

Το προφίλ του 23χρονου στο Facebook έχει ήδη κατακλυστεί από δεκάδες αρνητικά σχόλια απλών πολιτών.

Ο διάλογος αγάπης της 13χρονης με τον Αλβανό λίγο πριν την εξαφάνισή της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Αλβανού που κατηγορείται για την αρπαγή της 13χρονης Χριστίνας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Καβάλα για να βρεθεί η 13χρονη Χριστίνα

SHARE:

24Media Network