Ο εν δυνάμει serial killer και τα κοινά με τους σατανιστές της Παλλήνης

Ο εν δυνάμει serial killer και τα κοινά με τους σατανιστές της Παλλήνης

Ομοιότητες και διαφορές του 22χρονου με τη δράστη των σατανιστών της Παλλήνης που συγκλόνισαν τη δεκαετία του '90 την Ελλάδα

“Θα γινόταν serial killer – σατανιστής. Αν σκότωνε για δεύτερη φορά το Σάββατο όπως το είχε προγραμματίσει, εν όψει του θερινού ηλιοστασίου, θα αποκτούσε εξοικείωση. Δυστυχώς θα το έβρισκε εύκολο, θα γινόταν άνετος στη διάπραξη δολοφονιών.

Θα ήταν δύσκολος ο εντοπισμός του γιατί διαπιστώνουμε ότι λειτουργούσε μοναχικά και όχι ομαδικά” αποκαλύπτουν ανώτεροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, συνδυάζοντας τα στοιχεία που είχαν συλλέξει κατά τη διάρκεια της έρευνας με την επαφή που είχαν με τον 22χρονο δράστη.

“Αν δεν καταφέρναμε να τον εντοπίσουμε, δεν θα μπορούσαμε να τον… μαζέψουμε με τίποτα. Θα συνέχιζε να σκοτώνει.

Ακόμη και τώρα στο κελί του, αν και δείχνει ήρεμος, φαίνεται να έχει… στεναχωρηθεί που συνελήφθη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις ανθρωποθυσίες για να γίνει εκλεκτός του σατανά” αποκαλύπτει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, που είχε ασχοληθεί και με τους “σατανιστές της Παλλήνης”.

Οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό των αιματηρών συμβόλων του δράστη αναζήτησαν ειδικούς που ασχολούνταν ερευνητικά με τον σατανισμό, τους παγανιστές και τον τεκτονισμό.

“Ψάχναμε μέσα από τον παγανισμό να εντοπίσουμε συμβολικές ημερομηνίες, κατά τις οποίες γίνονταν λατρευτικές δολοφονίες. Όπως για παράδειγμα στις αλλαγές του χειμερινού, εαρινού και θερινού ηλιοστασίου.

Όμως θα είχαμε 5 – 6 νεκρούς μέχρι τότε, αν δεν τον εντοπίζαμε ερευνητικά”, αποκαλύπτει έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είχαν τουλάχιστον 5 – 6 υπόπτους που τα χαρακτηριστικά και οι αντιλήψεις τους ταίριαζαν με το προφίλ του δράστη.

Τα κοινά με τους σατανιστές της Παλλήνης

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έτυχε να ασχοληθεί με τις δύο υποθέσεις σατανιστικών ανθρωποθυσιών στη χώρα μας διακρίνει 3 ομοιότητες στη δράση των σατανιστών της Παλλήνης με αυτή του 22χρονου Α.Π. και δύο διαφορές.

Η πρώτη ομοιότητα είναι η τυχαία επιλογή των θυμάτων, η δεύτερη είναι το τελετουργικό της ανθρωποθυσίας και η τρίτη η σύνθλιψη του προσώπου και του κεφαλιού με πέτρα.

Η διαφορά είναι ότι στην περίπτωση των σατανιστών της Παλλήνης υπήρχε και σεξουαλικό υπόβαθρο. Οι δράστες είχαν βιάσει τα δύο θύματά τους, ενώ στην περίπτωση του 22χρονου δεν υπήρχε τέτοιο κίνητρο.

Η δεύτερη διαφορά είναι ότι οι Κατσούλας και Δημητροκάλης ήθελαν να μυήσουν και άλλους στον σατανισμό, ενώ ο 22χρονος έμοιαζε να θέλει να ακολουθήσει μοναχικό δρόμο.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα