Ο φυγάς Σώρρας ειρωνεύεται τις αρχές σε τραγελαφικό βίντεο

Ο φυγάς Σώρρας ειρωνεύεται τις αρχές σε τραγελαφικό βίντεο

Το Sorras TV κυκλοφορεί βίντεο με το οποίο χλευάζει τη δικαιοσύνη και την αστυνομία και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν σκοπεύει να παραδοθεί (vid)

Στην πρώτη θέαση του βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο από τους οπαδούς του φυγά Αρτέμη Σώρρα, κανείς αναρωτιέται αν αυτό που παρακολουθεί είναι για γέλια ή για κλάματα. Ένα βίντεο που θυμίζει παλιές αγαπημένες κωμικές/σατιρικές εκπομπές και παράλληλα ένα μήνυμα που δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση το γέλιο.

Στο βίντεο παρουσιάζονται ως καρικατούρες οι αστυνομικές αρχές να εισβάλουν σε ένα κτίριο, όπου φέρεται να βρίσκεται ο επικεφαλής των “Ελλήνων Συνέλευσις” και να χτενίζουν το χώρο προκειμένου να τον συλλάβουν. Στη συνέχεια, ακούγεται: “Ο Σώρρας δεν είναι μέσα και ούτε πρόκειται να μπει”.

Το βίντεο υπογράφει η Περιφερειακή Διοίκηση Αττικής της οργάνωσης. Θυμίζουμε πως ένοχοι για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν πριν από 20 μέρες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας, και η σύζυγός του με το δικαστήριο να τους επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Έκτοτε, ο αυτόκλητος σωτήρας διαφεύγει της σύλληψης, φροντίζοντας ωστόσο να διατηρήσει το προφίλ του ευεργέτη που διώκεται από το “σύστημα”, πότε με βίντεο του στο διαδίκτυο όπου απευθύνεται στους οπαδούς του και πότε με άλλου είδους παρεμβάσεις από μέλη των ΕΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις).

Από τις Αρχές θεωρείται τουλάχιστον βέβαιο ότι ο Αρτέμης Σώρρας αποφεύγει τις μετακινήσεις για να αποφύγει μία τυχαία μαρτυρία προς την Αστυνομία για τις κινήσεις του.

Μέχρι τώρα, δεν έχουν δώσει αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας παρότι έχει ελεγχθεί πλήθος μαρτυριών και πληροφοριών που έχουν καταλήξει σε αυτή, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες και στενεύει ο κλοιός των ερευνών, εξαιρούνται περιπτώσεις και περιοχές αλλά και στενεύουν τα περιθώρια κινήσεων του ίδιου, ενώ θεωρείται πως πιθανόν σύντομα θα εντοπιστεί και θα συλληφθεί. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα