Οικιακή βοηθός που φρόντιζε υπερήλικους τους “ξελάφρωνε” τα διαμερίσματα

Οικιακή βοηθός που φρόντιζε υπερήλικους τους “ξελάφρωνε” τα διαμερίσματα
Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Αστυνομική έρευνα αποκάλυψε τη δράση αλλοδαπής οικιακής βοηθού που αφαιρούσε χρήματα και κοσμήματα από τους εργοδότες της-Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπής από οικίες σε προάστια της Θεσσαλονίκης.

Στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπής που έλαβαν χώρα σε οικίες της Θέρμης, των Ταγαράδων και του Ρυσίου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, έπειτα από έρευνα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη μίας 32χρονης από την Αλβανία η οποία ταυτοποιήθηκε ως η υπεύθυνη για αυτές τις κλοπές και συνελήφθη. Πρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στην χώρα.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα, εργαζόμενη είτε ως οικιακή βοηθός είτε ως επιβλέπουσα υπερήλικα σε οικίες που βρίσκονται στα προάστια της Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόταν την απουσία των ενοίκων ή τη μειωμένη αντιληπτική ικανότητα των υπερηλίκων που φρόντιζε λόγω ασθένειας και κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2018 – Σεπτεμβρίου 2019, αφαίρεσε χρηματικά ποσά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας από τέσσερις οικίες που φρόντιζε ηλικιωμένους. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα