Παιδόφιλος καθηγητής ασελγούσε επί 7 χρόνια σε ανήλικο με νοητική στέρηση

Παιδόφιλος καθηγητής ασελγούσε επί 7 χρόνια σε ανήλικο με νοητική στέρηση
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπήρξε και περίπτωση που το είχε κάνει αυτό σε βάρος του ανήλικου αγοριού μαζί και με τέσσερις φίλους του, για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των οποίων συνεχίζεται η έρευνα από την Αστυνομία

Συνελήφθη με ένταλμα την Παρασκευή, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 62χρονος καθηγητής, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν καθηγητή στο Περιστέρι, φιλόλογο σε Λύκειο της Δυτικής Αττικής, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός 15χρονου σήμερα αγοριού με νοητική στέρηση, πράξεις τις οποίες έκανε σε βάρος του παιδιού που είναι και συγγενής του, από την ηλικία των 8 ετών έως σήμερα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπήρξε και περίπτωση που το είχε κάνει αυτό σε βάρος του ανήλικου αγοριού μαζί και με τέσσερις φίλους του, για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των οποίων συνεχίζεται η έρευνα από την Αστυνομία, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί και αν τυχόν υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορεί να έχουν πέσει θύματά του.

Σε αργία ο 62χρονος εκπαιδευτικός

“Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης 62χρονου εκπαιδευτικού που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο, ενημερώνουμε ότι έχει κινηθεί από την Υπουργό Παιδείας η διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης” αναφέρεται σχετικά με την υπόθεση του καθηγητή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα