Παλαιό Φάληρο: Ο 26χρονος υπέδειξε έναν αλλοδαπό

Παλαιό Φάληρο: Ο 26χρονος υπέδειξε έναν αλλοδαπό
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Έναν αλλοδαπό ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά του με μαύρα ρούχα, full face και με μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες υπέδειξε το θύμα ως δράστη

Συναγερμός σήμανε χθες αργά το βράδυ στην ΕΛ.ΑΣ. ξανά στο Π. Φάληρο, ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς.

Συγκεκριμένα, ένας αλλοδαπός δράστης κατά περιγραφή του θύματος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, χωρίς πινακίδες, σταμάτησε μπροστά από τον νεαρό στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών και τον πυροβόλησε στον θώρακα και την κοιλιά τέσσερις φορές, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Από το σημείο, οι αστυνομικοί συνέλεξαν συνολικά 5 κάλυκες και μία βολίδα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στον Ερυθρό Σταυρό, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το θύμα είναι γιος ορθοπεδικού του ΕΣΥ που εργάζεται στο Νοσοκομείο της Θήβας και δεν έχει σχέση με μεγαλογιατρό ή κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι το κίνητρο έχει να κάνει με τον πατέρα του θύματος.

Ο ίδιος ο νεαρός εργάζεται σε περιστασιακές δουλειές και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την περίοδο ως βοηθός υδραυλικού. Περπατούσε προς το σπίτι του στο Π. Φάληρο, όταν δέχτηκε την δολοφονική επίθεση και μάλιστα ήταν ο ίδιος ο πατέρας του που έσπευσε και του παρέσχε τις πρώτες βοήθειες. Από την έως τώρα έρευνα των Αρχών δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει για κάτι τις Αρχές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλος του νεαρού που ήταν μαζί του χθες το βράδυ στο σημείο, είπε στην Αστυνομία ότι το θύμα του είχε εκμηστηρευτεί στο παρελθόν πως είχε διαφορες με έναν αλλοδαπό, με αφορμή κάποια κοπέλα, ωστόσο οι αστυνομικοί κρατούν επιφυλάξεις επί του παρόντος για τον αν όλο αυτό συνέβη γι αυτό τον λόγο, χωρίς να το αποκλείουν και συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, για να ταυτοποιήσει τον δράστη και να διαπιστώσει ποιοι ήταν οι ακριβείς λόγοι και τα κίνητρα που οδήγησαν στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 26χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα